3 csillagjegy szülöttei csodálatos férjek, nekik mindennél fontosabb a család

Bárki képes szeretni, mert ezt az adottságot a születésünk pillanatában kapjuk, mindenki azt akarja, hogy szeretetet tudjon adni és kapni, de egyes személyek képesek arra, hogy többet adjanak mint mások. 3 csillagjegy férfi szülötteiből csodálatos társ és férj lesz.

Kos

Lehetséges, hogy a Kos jegy szülöttei sok időt töltenek a munkájukkal, de ne higgyétek azt, hogy nincs idejük az érzéseikre. Ők erős akaratú, kitartó személyek, ezért olyan sikeresek. Előfordul azonban, hogy nem tudják, hogyan határozzák meg a prioritásaikat, ha eszébe juttatod azt, hogy több figyelemre van szükséged akkor ő mindent el fog követni azért, hogy többet foglalkozzon veled.

Bika

E csillagjegy szülötte nagyon erős egyéniségű, az érzelmei vezetik, a szíve mindig nyitott a szerelemre és a szeretetre. Néha előfordul, hogy a saját makacssága gátolja őt, de végül mindig nagyon lojális. Miután már sikerül elnyerned a szerelmét és a bizalmát, rájössz, hogy ez egy életre szól. Az viszont a te dolgod, hogy ő soha ne érezze magát elárulva vagy megsértve. Soha nem fogja szégyenli azt amikor szerelmes, mert nagyon romantikus és nagyon tud szeretni.

Mérleg

A Mérleg jegy szülöttei mindég előnybe helyezik más emberek szükségleteit és vágyait és majd csak ezután foglalkoznak saját magukkal. Ők olyan emberek akik boldoggá akarják tenni a körülöttük élő embereket. Mindig óvja a választottját. A Mérleg csillagjegy férfi szülöttei a legjobb partnerek hosszútávú kapcsolatban.