A baba meghallja a kedvenc dalát és rögtön mozgásnak indulnak a kis kezei, lábacskái

A csecsemők már kicsi koruktól a kezük és a lábuk mozgásával adnak jeleket a szülőknek, hiszen még nem tudnak beszélni. Ma egy olyan videót hoztunk nektek amelyben egy néhány hónapos csecsemő örömét láthatjátok amikor meghallja a kedvenc zenéjét.

A zenét mint tudjuk általában a felnőttek és a gyerekek is egyaránt szeretik, arról nem is beszélve, hogy a kedvenc zeneszámra történő tánc is a mozgás egyik formája. A videóban szereplő csecsemőnek az édesapja a kezébe adja a telefont amelyen a kisfiú kedvenc zeneszáma hallható. A kicsi varázslatos módon nagy sebességgel elkezdi mozgatni a kezeit és a lábait amikor meghallja a dalt.

A gyerek öröme határtalan, az arcán is látszik mennyire örül annak, hogy zenére mozoghat. A telefont leteszi a kezéből majd a szerettei felé tekint miközben önfeledten mozog. Szinte tudja, hogy a szülei videót készítenek róla, egyre gyorsabban és gyorsabban mozgatja a kezét és a lábát, miközben édesanyjára tekint aki biztosan bátorítja őt. Ez a gyerek egy csoda, amilyen kicsi olyan mozgékony, kacagós, jókedvű kis csibész. Tekintsétek meg ti is ezt a videót, ha szeretnétek egy vidám babát látni.