A fogkrémes tubus különleges dolgokat árul el rólad! Csak válaszd ki, melyik jellemző rád…

Ma egy olyan tesztet hoztunk el nektek amely megmutatja az igazi személyiségeteket. Nézd meg a fotót, majd válaszd ki azt ahogyan te nyomod össze a fogkrémestubust.

Ha az 1-est választottad

Akkor te mindig vigyázol arra, hogy a tubus érintetlen legyen, álmodozó vagy, szereted a magányt, néha azt a benyomást kelted, hogy a saját világodban élsz. A családod azonban tudja, hogy nem vagy zárkózott, te egyszerűen nem akarsz másokat túlságosan közel engedni magadhoz. Mindenki precíz embernek tart.

Ha a 2-est választottad

Akkor te egy pragmatikus személy vagy, aktív vagy, mindig sietsz. Barátságos vagy, de nem engedsz senkit túlságosan közel magadhoz. A tapasztalataidnak köszönhetően te csak a családodban bízol. Tudod mit akarsz és mindent meg is teszel azért, hogy elérd a céljaid.

Ha a 3-ast választottad 

Te egy ambiciózus ember vagy, mindent megteszel azért, hogy elérd amit akarsz. Egy kissé makacs vagy, de ennek az az oka, hogy sok esetben csak magadra számíthatsz, senki másra. Elképesztően erős ember vagy, ezért könnyedén megvalósítasz olyan dolgokat is, amiket mások talán el sem tudnának képzelni.

Ha a 4-est választottad

Te egy materialista ember vagy, szereted a dolgaid megtartani, az élet anyagi oldalára helyezed a hangsúlyt. Mindig tökéletességre törekszel, azt akarod, hogy minden úgy legyen ahogyan te szeretnéd. A szeretteidnek mindent meg akarsz adni, ezért dolgozol annyit. Kitartó, szorgalmas és kedves ember vagy, ami miatt sokan szeretnek.

Ha az 5-öst választottad

Te képes vagy arra, hogy a dolgokat különböző módon lásd. Művészlélek vagy, kreatív, hiszel magadban és a körülötted élő emberekben. Mindenben a legjobbat keresed, az optimizmusod és a vidám hozzáállásod átsegít a nehézségeken. Sokszor támaszt nyújtasz a családodnak, azonban néha neked is lenne okod panaszra, de nem akarod őket terhelni.