Ami ötven évvel ezelőtt egy kis meseerdőnek indult, az mára Ausztria legnagyobb szabadidőparkja. A Familypark megnyitotta az idei szezont. Számos attrakció, játék és élmény, valamint egy állatsimogató és meseerdő gondoskodik a feledhetetlen kalandokról.

Szórakozás és kaland a Familyparkban

A St. Margarethen közelében található erdős területen Erwin Müller, a jelenlegi tulajdonos édesapja 1968-ban nyitotta meg a meseerdőt. Kőfaragóként itt állította ki saját készítésű kőfiguráit. Ezzel egy teljesen új kirándulóhely jött létre a régióban, illetve ezzel megtörtént Ausztria legnagyobb szabadidőparkjának az alapkőletétele is.

A 14 hektáron elterülő szabadidőparkban 28 pörgő forgó attrakció, valamint számtalan további játék és élményrészleg gondoskodik a felhőtlen családi kikapcsolódásról. Az állatsimogatóban élő kecskék, bárányok és társaik is örülnek minden látogatónak. 2018-ra megújul a park történelmi magja, a Meseerdő is.

A Fertőmelléki-dombság (Ruster Hügelland) szívében, St. Margarethenben található Familypark 145 000 négyzetméteren kínál különféle mozgó attrakciókat, mászó- és tematikus élményeket, csúszdákat, egy állatsimogatót és egy meseerdőt.

A Familyparkban mindemellett a gasztronómiai kínálat is rendkívül változatos. A 17 különböző étterem között mindenki garantáltan megtalálja az ízlésének megfelelőt.

A Familypark több mint egy egyszerű élménypark. A látogatók a szórakozás és a kalandok fantasztikus világába léphetnek be, amelyet fantáziadúsan és kreatívan alkottak meg a legapróbb részletekig. A Familypark nagyszerű kirándulóhely a Fertő tó közvetlen közelében, ahol a fiatalok és idősebbek egyaránt jól érezhetik magukat.

A Soprontól mindössze 20 percnyi autóútra található tematikus parkot már a magyar családok is felfedezték maguknak.

Ha tehetitek látogassatok el Európa egyik legszuperebb vidámparkjába, ami nincs is messze! Soprontól mindössze 20 percnyi autóútra található.

Nyitva tartással és minden további kérdéssel kapcsolatosan érdemes felkeresni a www.familypark.at oldalt, ahol magyar nyelven is elérhetők az információk, valamint előre letölthető egy térkép is a kalandparkról.

Familypark
Märchenparkweg 1
7062 St. Margarethen
www.familypark.at/hu