A ház a verandánál kezdődik! 15 tipp, hogy a te házad verandája is káprázatos legyen!

Egy ház nem az ajtóval vagy a küszöbbel kezdődik, hanem a tornáccal. A tornác szebbé teheti a házunkat, sőt kikapcsolódásra és pihenésre is alkalmas ez a hely. Ma szeretnénk bemutatni nektek, hogyan alakíthatunk át egy megszokott verandát egy egészen modern és eredeti térré. Van olyan ház amelyhez nem tartozik tornác, néhány deszka felhasználásával nagyon könnyen megépíthető.

1. Ha a házad előtt van egy kisebb tornác, akkor díszítsd virágokkal vagy kisebb bokrokkal, így egészen más lesz a kinézete!

2. Sok virág és sok hely egy kellemes este eltöltéséhez. Nincs szükség sok bútorra, egy hintaszék a legmegfelelőbb erre a célra.

3. Ha a tornác kissé nagyobb akkor egy asztal négy székkel épp elég a család számára.

4. Egyszerű és kényelmes.

5. Építhetünk egy kandallót is a verandára, ha olyan modellt választunk amelyen grillezhetünk is, akkor az még praktikusabb. Ameddig élvezzük a friss levegőt addig elkészül a vacsora is.

6. Egy kisebb tornác, de pihenésre alkalmas.

7. Nagyon eredeti, megvéd a naptól és az esőtől és gyönyörködhetünk a minket körülvevő természetben.

8. A legjobb megoldás hétvégi házhoz.

9. Egy tető nélküli tornác, ahol napozni is lehet. A kinti bútort takarjuk le, ha esik az eső.

10. Az emberek többsége a fából készült verandára szavaz, pedig a kőből és betonból készült veranda is nagyon jól néz ki. Akinek nem tetszik a szürke szín, az tehet hozzá néhány díszítő elemet és máris vidámabb a tornác hangulata.

11. Egy nagyon kényelmes tornác, szükség esetén drapériával is díszíthetjük, hogy legyen egy kis árnyék.

12. Ha régi típusú házban laksz vagy alacsony a ház alapja és nem tudsz verandát építeni, akkor ez a megoldás ideális lehet a számodra.

13. Ilyen is lehet a tornác.

14. Remekül mutat!

15. Az oszlopok egészen megváltoztatják a házad bejáratát.