A Libero csomagolást váltott, de csak kevesen veszik észre mi változott

Mint ahogyan az megszokott, a pelenkák csomagolásán legtöbbször babák, mesefigurák vagy akár csak színes minták vannak. Ez sok esetben teljesen természetesnek hat, hiszen mégiscsak babáknak, illetve szüleiknek készül a termék.

A Libero azonban nemrég lecserélte a szuperhős témájú pelenkákat és ezúttal úgy döntött, most valami igazán különlegessel rukkol elő. Nem verték nagydobra, ezért a legtöbben észre sem vették, azonban a mostani csomagoláson lévő képeken Down-szindrómás gyermekek szerepelnek.

Amit a Libero ezzel reklámozni szeretett volna, az nem más, mint az, hogy ezek a gyerekek ugyanúgy társadalmunk részei és nekik is ugyanabban az ellátásban kell részesülniük, mint bármely másik apróságnak.

Hiszen a mai reklámok tele vannak szinte tökéletes emberekkel, akik egy hibátlan környezetben vannak elhelyezve és boldogan mosolyognak. Mint azt mindenki tudja, ilyen makulátlan helyzetek nem léteznek, legalábbis nem sűrűn fordulnak elő mindennapjainkban. Hiszen teljesen normális, hogy az emberek nem tökéletesek. Ettől senki sem lesz több vagy kevesebb. Mindannyian küzdünk valamivel és az, hogy a valósággal próbálják megszólítani az embereket, igazán becsületre méltó dolog.

Minden gyermek egyedi, és minden gyermek szeretetreméltó, ezért a különleges csemeték is megérdemlik a figyelmet.