A rák csillagjegy a legkülönlegesebb: íme a legpontosabb jellemzés róla

A Rák csillagjegy szülöttei majdnem a legtökéletesebb személyek, minden elismerést megérdemelnek azért  amit elérnek az életben a saját munkájuknak köszönhetően.

Ez a csillagjegy példa lehet minden ember számára. A Rák elég komplex egyéniséggel rendelkezik, első látásra visszahúzódónak tűnik, de bizony nagyon is vehemens akkor amikor kell. A jótulajdonságai könnyen hibákká változhatnak, ezért érdemes ezt tiszteletben tartani, nem kell őt mindenért felelősségre vonni. Néha előre nem látható dolgai vannak a társadalmi életben, de nagyon szorgalmas amikor nagy döntések előtt áll.

A család és élete párja a legfontosabb dolog a számára, ezért mindig hűséges. A Rák megosztja az érzéseit a körülötte lévő emberekkel, így elnyeri azok figyelmét. Karizmatikus, bármikor képes nyilvános előadásokat tartani, soha nincs előre megfogalmazott stratégiája mielőtt beszél mert mindent a lelkéből mond. A spontaneitás nagyon fontos számára a nehéz helyzetekben, ha nem tudod, hogyan szabadulj ki egy bizonyos bajból akkor nyugodtan hívd segítségül e csillagjegy szülöttét.

A Rák mentális kapcsolatokat létesít, és levonja a következtetéseket, nem keresi a kifogásokat. Ő a szívével lát, míg mások az eszükkel, ez nagyon ritka dolog, a Szűz jegy szülötteinek van még ilyen képességük. A Rák kreatív és érzékeny, könnyen meg lehet őt bántani, akár egy egyszerű mondattal vagy egy gesztussal. Az ő számára azt jelenti az elfogadás amikor nem kritizálják őt és nem vádaskodnak vele szemben.

Nem viseli el az ösztönző kérdéseket és azt sem bocsájtja meg senkinek, ha belegyalogolnak az életébe. Idénként azt gondolja, hogy miután a lelkét is kiteszi a körülötte lévő emberekért őt akkor sem tisztelik, hanem további kérdéseket tesznek fel neki. A Rák mindig csak annyit mond magáról amennyit akar, hogy tudj róla ezért nem érdemes őt az olyan dolgokról kérdezni amelyek az életében történnek.

Azt mondják a Rákról, hogy kifele durva, belül pedig érzékeny  és ez így is van. Annyira fél attól, hogy megsebzik őt, hogy inkább magába zárkózik vagy eltűnik akkor amikor nem is gondolnák. A Ráknak szüksége van arra, hogy bízzanak benne és figyeljenek rá, nagyon óvatos akkor amikor szívügyekről van szó. Elfogadja a partnerét, de szerelmes is lehet örökre. Ő olyan ember aki egy szakítás után is tartja a kapcsolatot az illető személlyel és a születésnapjáról sem feledkezik meg.

A Rák számára nagyon fontos a biztonság ezért nem viseli el, ha megcsalják vagy féltékeny a partnere, mindez nagyon mélyen érinti őt ezért el is távolodhatnak egymástól. A Rák mint partner a legjobb választás, rá mindIg lehet számítani, ő mindIg igyekszik, hogy megadja neked azt a kényelmet amire szükséged van.

 A Rák védelmező, mindig az anya szerepét szereti betölteni a körülötte lévő emberekkel, szereti a zavartalan, békés kapcsolatot. Hasznos lenne a Rák számára, ha egy kicsit lejjebb adna ebből az anyáskodásból, ehelyett a kreativitással és a romantikával kellene foglalkoznia. Sok esetben amikor a Rák szülöttei elbújnak a saját kis biztonságos világukba, olyankor megfeledkeznek azokról a tulajdonságaikról amikkel fel lettek ruházva, művészet, kreativitás, érzékiség. Ahányszor egy Rák jegy szülöttének kapcsolata van, mindig annyira akarja segíteni és óvni a szeretett személyt, hogy az valósággal megfullad ettől.

Az sem meglepő, ha egy Rák olyan kapcsolatban van hosszú ideig amely már szinte semmit sem jelent a számára, sőt kényelmetlen, mind ez azért lehetséges mert fél változtatni. Amikor egy Rák tiszta szívből megszeret valakit akkor azt a személyt örökre a szívébe zárja. Ha szeretnél e csillagjegy szülöttével egy tartós kapcsolatot kialakítani akkor soha ne tedd kockára az érzelmeit és a bizalmát, ami pedig a legfontosabb, soha ne legyél féltékeny rá!