A rendőrség reklámarca: “nagyon sajnálom, de már nem tudok megélni a rendőri fizetésből, ezért leszerelek”

Pedig fiatal kora óta rendőr akart lenni

Fotó: facebook.com/zsaruellato

A Zsaruellátó nevű szervezet Facebook-oldalán jelentette be, hogy otthagyja a rendőrséget, az a fiatal rendőr, aki korábban a BRFK toborzóplakátján a rendőrség reklámarca volt – szúrta ki az index.hu.

Nem tud megélni a fizetéséből, leszerel a rendőrség reklámarca

"Sziasztok !! Sajnos a mai nappal (03.29) 6 év után én is elhagytam a testületet. Nagyon sok mindent köszönhetek a…

Közzétette: Zsaruellátó – 2019. március 29., péntek

A férfi elmondja, hogy bár gyerekkora óta a rendőri pályára készült, és nagyon élvezte a munkáját, nem tud megélni a rendőri fizetéséből. Külön elkeserítőnek tartja, hogy 5 évig előreláthatóan nem is került volna magasabb beosztásba.

A legegyszerűbb házi kenyér recept! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Finom puha és mindig jól sikerül

“”Sziasztok !! 
Sajnos a mai nappal (03.29) 6 év után én is elhagytam a testületet. Nagyon sok mindent köszönhetek a rendőrségnek, mert kb. Itt lettem az a személyiség aki ma vagyok. Már fiatal korom óta tudtam, hogy rendőr akarok lenni, ezért is vegyesek az érzéseim, mert maga a munkát és a helyet ahol voltam (vízirendészet) imádtam, csak sajnos a járőri fizetésből nem lehet megélni, főleg úgy, hogy előreláthatólag 5 évre előre nem is tudtak volna magasabb beosztásba tenni, mert nem volt üres hely. Meg aztán nem látom azt, hogy bármi javulás várható lenne 😕 Irónikus, hogy rajta voltam a toborzón aztán most lelépek, de sajnos ki kell mondani, hogy már nem kedvező a rendőri pálya 😕 köszönöm a lehetőséget, az eltöltött éveket, a sok élményt és a sok havert, ismerőst akiket itt ismertem meg 🤚🏻💙💙💙 Sok sikert mindenkinek !!””

– olvasható a Zsaruellátó Facebook bejegyzésében.