A nővér belép a beteg szobájába, néhány másodperccel később a kamera elkezdi rögzíteni a kedves gesztusát

Néha mindenki úgy érzi, hogy az újságok, műsorok tele vannak a világ minden táján zajló szörnyűségekkel. Minden nap ráébredünk, hogy milyen szörnyű emberek vannak.

De ekkor elolvasunk valami szépet. Felmelegíti a szívemet, amikor valami jót olvasok. Néha időt kell szakítani a jódolgokra, most egy ilyen történet következik.

Helen nagymama haldoklott. Tudta, hogy nincs sok ideje hátra. Kórházban volt és mindenben segítségre szorult.

Az ápolók csodálatos emberek, sokkal többet segítenek a betegeknek, mint amire szükség lenne. Mindent megtesznek, hogy a betegek érezzék a törődést.

Vegyük példának Isabelle-t, ő az a nővér, aki szívén viseli a betegek sorsát. Amikor megtudta, hogy Helen nagymama nincs jól és már csak kevés ideje van hátra, bement hozzá a szobájába. Ekkor valami csodás dolog történt.

Isabelle megfogta a nagymama karját és megkérdezte, hogy énekelhet-e. Szerencsére ezeket a különleges pillanatokat videóra vették, így Helen családja soha nem fogja elfelejteni.

Az ápolónőket nem mindig becsülik meg. Az orvost egy sikeres műtét után mindenki megdicséri, de az ápolókról sokszor megfeledkeznek, pedig ők teljesen másként gondoskodnak a betegekről.

Isabelle nővér olyan nagylelkű, hogy még a szabadnapján is bement Helenhez.

Tekintsd meg a videót, hogy hallhasd a gyönyörű hangját

Oszd meg ezt a cikket a családtagjaiddal, barátaiddal is, ha úgy gondolod, hogy az egész nap fáradozó ápolónők különleges emberek!