A szomszédom vett 6 fa cölöpöt és a földbe ásta, este csodálkozva néztem mit alkotott!

Ma az udvar elrendezéséről fogunk néhány dolgot bemutatni nektek. A minap az egyik szomszédom munkájára lettem figyelmes, ő egy egyszerű ember és szeret a kis kertjében tenni venni. Arra lettem figyelmes, hogy néhány fából készült cölöpöt rendezget, először azt hittem takarít az udvaron és a garázsban. Két óra múlva ütögetésnek a zaját halottam, majd azt láttam, hogy az oszlopokat a földbe rögzíti. Akkor még nem tudtam, mit készít belőle.

Hogyan rendezzük el az udvart

A szomszédom egyik lécet a másik után tette fel, látszott, hogy ért ehhez a munkához. Kis idő múlva megkérdeztem miért van szükség erre a fából készült falra? Azt hittem el akarja keríteni a területét a szomszédoktól.

A válasz amit kaptam a kérdésemre, nagyon meglepett. A szomszédom nem rég olvasott egy könyvet, amely teljesen megváltoztatta az életről való felfogását, eddig magának való életet élt és rájött, hogy ez nem boldogítja. Elhatározta, hogy épít egy teraszt ahol a családot és a vendégeit fogadhatja. Nézzétek milyen szép lett!

Aznap este áthívott minket vendégségbe, én pedig megkérdeztem milyen könyvet olvasott. Szinte rá sem ismertem, egy szomorú, gondterhelt férfiból egy vidám, befogadó ember lett.

Sokat beszélgettünk azon az estén, az udvar elrendezése is téma volt. A szomszédom bevallotta, hogy véletlenszerűen rátalált néhány fotóra az interneten. Nézzétek meg melyek ezek a fotók amelyekből ti is ihletet meríthettek.

A szomszédom szeretne egy ilyen hordót készíteni.

Nem szabad a napjainkat semmittevéssel tölteni, hiszen annyi káprázatos dolgot alkothatunk!

Nézzétek csak milyen egyszerűen lehet kerti bútorokat készíteni!

Inspiráló ötleteket kaptunk és rájöttünk, hogy csak egy kis munkakedvre és jó ötletekre van szükség ahhoz, hogy különlegessé varázsoljuk az udvarunkat.