Néhány tipp a kerti sütögetéshez! Ha különleges grillezőhelyre vágysz, ezek a tippet tetszeni fognak!

Akik kertes házban élnek, azok több szempontból is szerencsések. Van udvaruk, van egy kis hely a ház hátánál és van szép kertjük, már csak egy grillező hely hiányzik. A grillező mellett igazán kikapcsolódhatunk a családdal együtt, a vacsora készítése közben. Egy grillező megépítéséhez kell egy kis szorgalom és idő, de megéri.

Ma mutatunk néhány olyan grillezőt, amit bárki elkészíthet

Válasszuk ki a legmegfelelőbb helyet a grillező számára, majd cementből készítsük el az alapot és készítsünk falat a grillezőnek. A falat készíthetjük téglából. A most következő fotón egy L alakban felépített grillezőt láthattok, amelyet a formája miatt könnyebb használni. Aki szereti a színesebb díszítést, dekor téglával is kirakhatja a grillező oldalit.

A sütőrész lehet klasszikus, amely téglából készül és félkör alakú. Nézzétek meg a most következő fotókat és merítsetek ihletet.

A most következő fotókon pedig olyan különböző kerti sütögető tippeket mutatunk, amelyeket egy kis munkával nem nehéz elkészíteni. Kívánjuk hogy kellemesen töltsétek az estéket a kertben a család társaságában!