Soha nem gondoltam arra, hogy így rejtsem el a pénzt! 7 érdekes ötlet az otthoni rejtekhelynek…

Közölünk mindenki aggódik a megtakarított pénze miatt és saját maga választja ki hol is őrizze azt. Valaki a megtakarított pénzét matracba vagy szekrénybe dugja el, mások a szőnyeg alá vagy az étkészletben rejtik el. Viszont kevesen tudják, hogy ez nem a legbiztonságosabb hely a pénz elrejtésére.

A mai napon a Ketkes.com szerkesztősége megtanít arra, hogyan kell helyesen elrejteni a pénzt. Senki sem ajánlja, hogy ily módon sok pénzt dugj el, de egy kisebb összeget könnyedén el tudsz rejteni.

Hol tartsuk a pénzt

1. Hajkefében

Ez a trükk azoknál válik be, akik sokat utaznak. Egyszerűen csak vedd ki a gumis kefefejet, és meglátod, hogy kellő hely van egy kis rejtekhelynek.

2. Nadrágszíjban

A nadrágszíjak dizájnja nagyon változatos, ezért nem minden szíjra igaz ez az ötlet. Hosszú utazás előtt érdemes átnézni a ruhásszekrényt, hogy megtaláljuk a megfelelő kiegészítőt. A pénz titkos helye a derékon lesz ami nem feltűnő az idegenek számára.

3. DVD lejátszó

Manapság már oda jutottunk, hogy ezt az eszközt már kevesen használják. Ezért bátran tarthatod a papírpénzedet a notebook-ód DVD lejátszójában.

4. Függönykarnis rúdjában

Ahhoz, hogy ilyen rejtekhelyet készítsünk, elegendő levenni a rúd díszgombját, vagy a záró dugóját. Kicsi a valószínűsége annak, hogy a tolvajok ilyen magas helyen fogják a pénzt keresni.

5. Ajtóban

Az ezermesterek egy ilyen titkos helyet könnyedén megalkotnak! Gyakorlatilag nem lehet észrevenni az ilyen rejtekhelyet. Ugyancsak kiváló hely a papírpénznek az ajtótok.

6. Szegélylécben

Csak vedd le a szegélylécet és meglátod, hogy kellő hely áll rendelkezésre egy rejtekhely kialakításához.

7. Falban

Egy ilyen mini széf létrehozásához valószínűleg szakemberre van szükség. De az eredmény megéri! Nagyon figyelmesnek kell lenni ahhoz, hogy megtalálják ezt a rejtekhelyet.

A helyek, ahova minden betörő benéz: hűtőszekrény, szemetes vödör, tároló dobozok teáskannába, étkészletbe, gáztűzhely, WC tartály, ruhazsebek, könyvek, matrac és szőnyeg alá, párna, cipő és ágyneműtartó.

Kívánjuk, hogy napról napra gazdagabb légy és a megtakarításod őrizd biztonságos helyen! Ne felejtsd el megosztani ezeket a  hasznos információkat barátaiddal.