Az indián horoszkóp megmutatja, milyen ember vagy!

Ahogyan a kínai horoszkópban, úgy az indián horoszkópban is 12 jegy van. Ez a horoszkóp sok minden megmutat a személyiségedről. Nézd meg, melyik az indián csillagjegyed és olvasd el, milyen a személyiséged. A csillagjegyed egyúttal a védőállatod is, így az indián horoszkóp szerint valamelyest az ő személyisége jellemez téged is.

Fakas – Február 19 – Március 20

A te védő állatod az indián horoszkóp szerint a farkas. Ahogy a farkas, úgy te is ösztönösen döntesz, nem tudod fékezni magad bizonyos helyzetekben. Szabadsága vágysz, de csak akkor érheted el, ha megtanulod moderálni. Időnként türelmetlen vagy, hajlamos vagy rá, hogy arrogánsan viselkedj, de bátor vagy és megnyerő. Féltékeny típus vagy.

Sólyom – Március 20 – Április 19

Vezető típus, képtelen másoknak behódolni. Kitartó, küzdő típus. Hajlamos rá, hogy arrogánsan viselkedjen. Önteltségre hajlamos, nehezen viseli el, ha valamiben nincs igaza. Ha valami nem úgy van, ahogyan azt ő szeretné, akkor könnyen megsértődik.

Hód – Április 19 – május 20

A hód meg van áldva azzal a képességgel, hogy építsen, változtasson a környezetén. Meg van rá a képessége, hogy az álmait valóra váltsa, de megeshet, hogy csak a céljaira koncentrál. A jegy szülöttei határozottak, érzékenyek, csábítóak és nagyon szorgalmasak. Nem riadnak vissza az erőfeszítésektől, hogy megteremtsék maguknak és szeretteiknek azt amire vágynak.

Szarvas – Május 21 – Június 20

A szarvas hosszú életet és hiúságot jelképez. A jegy szülöttei nyitottak, de a diszkréció távol áll tőlük. Barátságosak, mindig rendelkezésre állnak, de türelmetlenek és lusták. A személyiségük ingatag, a hűségre sem mindig képesek. Általában jó külsejűek.

Harkály – Június 21 – Július 21

A megújulást jelképezi. A család a legfontosabb a számára, mindent megtesz a szeretteiért. Nagyon érzékeny ember, család centrikus, valódi anyatípus. Romantikus és materialista, egy igazi ínyenc. Takarékoskodó, így igazán jó feleség és anya.

Lazac – Július 22 – Augusztus 21

A lazac bátor és család centrikus. Nagyon tart attól, hogy úgy távozik ebből a világból, hogy nem alkot maradandót. Makacs és kreatív. Hajlamos a büszkeségre, de nagyvonalú és bizakodó. Néha telhetetlen, de ha motivált, akkor ennek a munkájában a hasznát veheti.

Medve – Augusztus 22- Szeptember 21

A medve magabiztosságot sugároz, aki megvédi a gyermekeit. Kompromisszumképes, mindig megtalálja a középutat. Megértő és fontosnak tartja, hogy a családja hasznát vegye. Türelmes, védi a szeretteit, de ha kihozzák a sodrából, akkor nem áll jót magáért.

Holló – Szeptember 22 – Október 22

A holló kommunikatív és problémamegoldó személyiség. Meg van a képessége, hogy rendet és nyugalmat teremtsen a családjában és a munkahelyén is az emberek között. Rafinált, alkalmazkodó, jól nevelt, de hajlamos bizonyos dolgoktól függővé válni. Határozatlan és veszekedős típus.

Kígyó – Október 23 – November 22

A kígyó időnként levedli a bőrét, hogy megújuljon. Nincs ez másként a jegy szülötteinél sem. Érdekes ember, időnként nagyon titokzatos, de veszélyes is lehet. Megnyerő, vonzó és kíváncsi, szeret hódítani. Időnként viszont hajlamos érdektelenül viselkedni és a lustaság sem áll távol tőle.

Bagoly – November 23 – December 21

Képes előrelátni dolgokat, a személyisége lehet nagyon megnyerő, de akár taszító is. Megértő és jó tárgyalópartner, de amikor dühös, akkor képes túllépni a határokon. Alapvetően nyugodt személyiség, aki megfontolt, de amikor rossz napja van, akkor nagyon idegesítő tud lenni.

Lúd – December 22 – Január 19

A lúd egy szépséges madár, aki szeret szárnyalni. Hajlamos nagy erőfeszítéseket tenni, hogy elérje a céljait. A madár a kapcsolat jele is. A családjáért mindenre képes, de időnként nagyon makacs. Bátor, ambiciózus, időnként elképesztő ötletei vannak.

Vidra – Január 20 – Február 18

A vidra társaságbeli lény, de időnként elvonul, mert szüksége van a nyugalomra. Játékos, szeret kockáztatni, a fantáziája határtalan. Előfordulhat, hogy senkire se hallgat, barátságos és nagyon ügyes. Álmodozó típus és sok mindenre hajlandó, hogy az álmait valóra is váltsa.