Hasznos ötletek, üvegből készült dekorációhoz, hogy kertünk látványos legyen!

A felbukkanó napsugarak láttán eszünkbe jutott néhány dekoráció, amelyekkel kertünket még szebbé alakíthatjuk. A színes üvegből készített díszítőelemek határozottan kiemelik kertünk arculatát. A színes üvegek bármelyik háztartásban megtalálhatóak és érdekes színhatásokat keltenek, mindjárt meglátjátok miért mondtam el mindezt.

Ahhoz, hogy az üvegből készített dekoráció szépséges legyen, először is készítenünk kell egy állványt, ha nem tudjátok, hogyan kell elkészíteni, a most következő fotókból inspirációt nyerhettek. Minden háztartásban található olyan fa és fém darab, amit már nem használunk, nem kerül pénzbe, és újra hasznosítható. Ha van otthon színes üvegetek, azt tanácsoljuk ne dobjátok el, fontos díszítő eleme lehet a kertnek.

Minél aszimmetrikusabban helyezitek állványra, annál lenyűgözőbb hatást kelt. Ha van több üveged, amelyek különböző színűek, tehetsz más más színűt egymás mellé, így még érdekesebb a látvány. Mi azt javasoljuk, helyezzetek színes üvegeket olyan növények mellé is, amelyek nem virágzanak.

Ne dobjátok el az üvegeket, használjátok fel újra a kertetek díszítéséhez!