Az vagy, amit felveszel! Milyen színű ruhát viselsz? Sok mindent elárul a személyiségedről!

Nem titok, hogy mindenki olyan színű ruhát választ magának, amely megfelel a személyiségének. Sokan nem szeretik a színes ruhát, csak a feketét és erről a színről nem mondanak le semmiért a világon.

A kedvenc színű ruhánk arról is árulkodik, hogy milyen hangulatunk van, mert mindig olyan ruhát veszünk fel, amelyben jól érezzük magunkat az adott napon.

Milyen üzenetet küldenek a színek:

A kedvenc színű ruhánk sok mindent elárul rólunk. Azok a személyek akik a szürke, barnás színű ruhákat szeretik befelé fordulóak, nem szeretnek a figyelem középpontjában lenni.

Azok a személyek pedig akik a világos, feltűnő színeket szeretik, tudat alatt azt keresik, hogyan hívják fel a figyelmet magukra.

azúrkék – nyugodt, hidegség
piros, narancssárga, terrakotta szín – buzgalom, szenvedély, egy jobb életre törekvés
zöld – biztonság, alkalmazkodási képesség
szürke – bizonytalanság, nem képes az erős érzelmek megtapasztalására
rózsaszín, lila – infantilizmus, álmodozás, ötletesség
barna – stabilitás, nyugodtsággal fogad mindent, magabiztosság
sárga – optimizmus, dinamikusság, kreativitás
fehér – ártatlanság
fekete – provokáció, önbizalom

Azok vagyunk, ahogyan öltözünk

Nem mindig a kedvenc színű ruhánk határozza meg az igazi személyiségünket. Ezzel együtt mindez tudat alatt működik. Amikor egy személy tudatosan akarja közölni a szándékát, a megszokottól eltérően öltözködik azért, hogy jó benyomást keltsen.

1. Azok a személyek akik a piros színű ruhákat szeretik általában érzelmesek, szeretik a kalandot, néha agresszívek. Egy olyan nő aki piros ruhát visel, vonzó akar lenni, így fejezi ki azt, hogy új embereket akar megismerni.

2. Azok a személyek akik a kék színt szeretik, nyugodtak, okosak. Azért, hogy jó benyomást keltsünk egy interjún, a legjobb választás egy kék, elegáns kosztüm.

3. A fekete szín arról árulkodik, hogy az illető személy a magabiztosságát szeretné bizonyítani. Ha nem is tetszik ez a szín akkor is ő azt az üzenetet küldi a körülötte lévőknek, hogy „Nem vagyok egy megközelíthető személy”.

Attól a színtől függetlenül amelyet választunk és viselünk nagyon fontos megjegyeznünk, hogy nem mi függünk a dolgoktól, hanem a dolgok függnek tőlünk.

Ha unjuk már az egyszerű színeket, akkor nyugodtan válasszunk valamilyen élénk színt, mert, ha a ruhánk színe változik akkor a hangulatunk is változhat.