Drága gyermekem! A legnehezebb feladat, hogy felneveljelek, de egyben ez a legkülönlegesebb is!

A gyereknevelés a legnehezebb és mégis leggyönyörűbb dolog, amivel egy nő szembesül. Egy édesanya ezt egy levél formájában osztotta meg gyermekével.

Drága gyermekem!

Tudom, hogy sokat panaszkodom tudom, hogy látod milyen ideges és fáradt vagyok mindig. Azt is tudom, hogy kis dolgokon felidegesítem magam tudom, hogy sokszor nem érted meg a hangulatom. Nem érted, hogy miért vagyok szomorú vagy mérges.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

Anyának lenni a legnehezebb dolog amit valaha is csináltam. Azt is tudnod kell, hogy a te anyukádnak lenni nagy ajándék, nagyon szerencsés vagyok, hogy az édesanyád lehetek. Még akkor is amikor felébresztesz az éjszaka közepén újra és újra. Akkor is amikor az üvegedet a tejjel és a Legót a földön hagyod. Akkor is amikor az egész fürdőszobát összelocsolod a fürdővízzel, vagy betöröd az ablakot a labdával és összekarcolod a falat, mert a szennyes kosarat használtad szánkónak.

Akkor is amikor legelőször hazudtál és amikor azt mondtad, hogy én vagyok a legrosszabb anya, akit valaga ismertél. Akkor is amikor azért idegeskedem mert elfelejted megcsinálni a házi feladatot, vagy mert rendetlenséget hagysz a szobádban, mert csak az internet érdekel. Akkor is , ha tudom, hogy a jövőben lesznek olyan időszakok amikor már nem akarsz megölelni.

Szeretném, hogy tudd, nagyon boldog vagyok, hogy az édesanyád lehetek. Az anyai aggódás megőrít, mert néha megijesztesz és nem tudom mit csinálok, mert néha nagy rajtam a nyomás azért, hogy a legjobb anya legyek. Lehet, hogy te nem látod mennyi örömöt okozol nekem. Az első lépéseid és az első szavaid meg a sok boldog pillanat, ami azután következett. Amikor a szívem majd kiugrott a boldogságtól, mert te rúgtad az első gólt, vagy amikor először énekeltél az óvodai fellépésen.

Amikor reggelente felmásztál az ágyamba, az első percek miután megszülettél és az amikor csak az érintésem nyugtatott meg téged. Azok az idők is eljönnek, amikor először leszel szerelmes vagy főiskolára mész, vagy megházasodsz, amikor majd te is szülő leszel.

Drága gyermekem, tudnod kell azt, hogy mindegy mit látsz rajtam kívülről néha, én mindig örülök annak, hogy az édesanyád lehetek. Ez csoda és kiváltság számomra, a legnagyobb öröm. Az, hogy az anyád legyek a legnehezebb munka amit valaha is csináltam, de szerencsém van mert egész életemben ezt csinálhatom.