Egy ohioi házaspár nászajándékok helyett azt kérte szeretteiktől, hogy egy állatmenhelyet támogassanak

Egy szívmelengető történet járta be nemrégiben a  közösségi oldalakat: Jonathan és Jeananne Wickham egy ifjú házaspár az amerikai Ohio-ból, akik lemondtak a nászajándékokról, inkább azt kérték mindenkitől, hogy a nekik szánt összeget adják oda egy helyi állatmenhelynek. A kijelölt menhely a Wayne Country Humane Society volt, akik Facebook bejegyzésben köszönték meg a nagylelkű támogatást.

“Rengeteg ajándékot kaptunk Jonathannek és Jeananne-nek köszönhetően! Ez a csodálatos házaspár azt kérte a barátaiktól, ismerőseiktől, hogy minket támogassanak ahelyett, hogy nekik vennének ajándékokat. Ennek köszönhetően sok egyéb mellett 1200 adag nedves állateledelt, valamint 2000 dollárt kaptunk, amit az állatok orvosi kezelésére fordíthatunk. Így sikerült finanszírozni két macska életmentő műtétét is. Nem tudjuk elégszer megköszönni, amit tettek, nagyon hálásak vagyunk!” – írták a menhely munkatársai.

We received a tremendous gift on Saturday from Jonathan and Jeananne Wickham! This wonderful couple got married a few…

Közzétette: Wayne County Humane Society – 2019. október 13., vasárnap

Az ifjú pár példamutató cselekedete természetesen megmozgatta a netezőket is, a történetet sok ezer kedveléssel és dicsérő kommentárral díjazták.