Ez a dolgos férj talált néhány régi raklapot az udvaron, azonnal munkához is látott!

Általában mindenki szereti a háziállatokat, de néha zavarhat bennünket, ha meg kell osztanunk velük a lakásunk valamelyik részét.

A kis kedvencünk lehet a legjobb barátunk de úgy, hogy külön kis hely álljon a rendelkezésére, mert néha szaga van, hull a szőre vagy éppen besározza a szőnyeget. A megoldás egy kényelmes kutyaház készítése, amelynek a megvalósítását szeretnénk bemutatni nektek a mai napon.

Szükségünk lesz néhány régi raklapra a kutyaház elkészítéséhez! Most pedig lássuk, hogyan is kezdjünk neki a munkának.

Egy igazi kényelmes kutyaház elkészítéséhez vágjunk szét néhány régi raklapot és szerezzünk be néhány olyan lécet amely kerítésépítéshez használatos.

Készítsük el az alapot, majd válasszuk el két részre. Azokat a léceket, amelyek a kutyaház falához szükségesek vágjuk különböző méretűekre, így még érdekesebb lesz.

Miután végeztünk a kutyaház falának az elkészítésével, lássunk neki az emelet készítéséhez, arra az esetre, ha több kis házi kedvencet tartanánk.

Így minden kutyának meg lesz a saját helye.

Miután elkészítettük a kutyaházat fessük be barnára vagy tetszés szerinti színűre.

Az elkészült kis kuckóba tegyünk be játékot, paplant a kutyáink számára.

Ennyire egyszerű egy jó kis helyet készítenünk a házi kedvenceknek, ahol kényelmesen tölthetik a napjukat, mellettünk vannak, de mégsem a mi dolgainkat ugrálják össze!

Ez a kis kuckó bekerült a hálószobába, így a kutyák nem akarnak az ágyra ugrálni. Nem lesz minden sáros és szőrös, a kis kedvenceink mégis a közelünkben lehetnek.