Ez a dolgos férj talált néhány régi raklapot az udvaron, azonnal munkához is látott!

Általában mindenki szereti a háziállatokat, de néha zavarhat bennünket, ha meg kell osztanunk velük a lakásunk valamelyik részét.

A kis kedvencünk lehet a legjobb barátunk de úgy, hogy külön kis hely álljon a rendelkezésére, mert néha szaga van, hull a szőre vagy éppen besározza a szőnyeget. A megoldás egy kényelmes kutyaház készítése, amelynek a megvalósítását szeretnénk bemutatni nektek a mai napon.

Szükségünk lesz néhány régi raklapra a kutyaház elkészítéséhez! Most pedig lássuk, hogyan is kezdjünk neki a munkának.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

Egy igazi kényelmes kutyaház elkészítéséhez vágjunk szét néhány régi raklapot és szerezzünk be néhány olyan lécet amely kerítésépítéshez használatos.

Készítsük el az alapot, majd válasszuk el két részre. Azokat a léceket, amelyek a kutyaház falához szükségesek vágjuk különböző méretűekre, így még érdekesebb lesz.

Miután végeztünk a kutyaház falának az elkészítésével, lássunk neki az emelet készítéséhez, arra az esetre, ha több kis házi kedvencet tartanánk.

Így minden kutyának meg lesz a saját helye.

Miután elkészítettük a kutyaházat fessük be barnára vagy tetszés szerinti színűre.

Az elkészült kis kuckóba tegyünk be játékot, paplant a kutyáink számára.

Ennyire egyszerű egy jó kis helyet készítenünk a házi kedvenceknek, ahol kényelmesen tölthetik a napjukat, mellettünk vannak, de mégsem a mi dolgainkat ugrálják össze!

Ez a kis kuckó bekerült a hálószobába, így a kutyák nem akarnak az ágyra ugrálni. Nem lesz minden sáros és szőrös, a kis kedvenceink mégis a közelünkben lehetnek.