Ez a hölgy öregnek és csúnyának érezte magát, de ekkor valami csodás dolog történt vele…

Mary Johnsonnak nehéz és komplikált éve volt, ezért úgy határozott, hogy valamit tennie kell azért, hogy jól érezze magát. Úgy érezte, hogy ha nem változtat valamin az életében akkor mély depresszióba esik.

Egyszer a 60 éves nyugdíjas nő egy olyan filmre akadt amelyben Cristopher Hopkins stylist munkáját látta, elhatározta, hogy Minneapolis-ba utazik  azért, hogy a mester őt is átalakítsa fizikailag, így egy új életet kezdhet.

Mary elmondta a férjének, hogy úgy érzi teljesen tönkre van menve, már csak az unokája látványa tartja életben. A múlt évben elvesztette az édesanyját és a kapcsolatuk a férjével is egyre ridegebb lett. Amikor Christopher meglátta Maryt, rögtön tudta, hogy mire van szüksége, munkához látott.

Amikor a mester a munkájának a vége felé járt, Mary férje és az unoka már alig ismertek rá, olyan átalakuláson ment keresztül. A fizikai átalakulás sokat segít Marynek abban, hogy lelkileg is ismét jól érezze magát és el tudja feledni mindazt a rosszat amit át kellett élnie, mert az élet megy tovább!