Ez az eltűnt fiú három év után hazatért – De már semmi sem volt a régi!

Egy ember eltűnése borzalmas tragédia, különösen a hozzátartozóknak, barátoknak. Az információ hiánya, a magyarázat nélküli történések rendkívül idegörlők, és megterhelőek. Amikor egy texasi fiú eltűnt 1994-ben, a családja mindent megtett felkutatásáért. A fiú pár évvel később előkerült egy másik országban, de valami nem stimmelt vele.

Nicholas Barclay gyerekkora nem volt felhőtlen

Különböző elbeszélések szerint sokat vitatkozott családtagjaival, tanáraival is. Egyszer komoly bajba került, bírósági tárgyaláson kellett megjelennie. Azt viszont senki sem sejtette, hogy nem fog tudni megjelenni a tárgyaláson. A tárgyalást megelőző nap Nicholas barátaival kosárlabdázott. Amikor végeztek, mindenki hazaindult, de Nicholast nem látták többé.

A családja először arra gyanakodott, a fiú megszökött, hogy ne kelljen megjelennie a bíróság előtt, azonban amikor már napok teltek el úgy, hogy rokonuk nem jött haza, és életjelet sem adott magáról, az eltűnést jelentették a rendőrségnek. Három év eredménytelen keresés után a család hívást kapott a hatóságoktól…

Ha kíváncsi vagy Nicholas történetének végkifejletére, nézd meg a videót!