Felújított laptopok jobbat olcsóbban

felújított laptopok

Lassan több, mint egy éve érte el Magyarországot a koronavírus pandémia, mely mindannyiunk életét befolyásolta valamilyen formában. A legtöbben a karantén végeztével is az otthonunkba kényszerültünk, így számtalan olyan megoldást kellett kidolgoznunk, amelyre korábban nem volt szükség.  Nem könnyű például megoldani az otthoni távmunkát és a digitális oktatást olyan háztartásokban, ahol nincs elegendő számítógép. Erre kínálunk most egy megoldási javaslatot.

Felújított eszközök

A magyar piacon csak az elmúlt néhány évben kezdtek el megjelenni a felújított számítógépek, így érdemes tisztázni, mit is jelent pontosan a kifejezés. Jó minőségű használt laptopok kerülnek a szakemberek keze közé, hogy felújítás után új tulajdonosok vehessék őket birtokba. Ezen eszközök általában olyan cégektől származnak, amelyek bizonyos szoftverváltásokat követően a számítógépeket leselejtezték.

Nincs tehát szó arról, hogy a használt laptopok nem lennének kifogástalan állapotban. De hogy erről a szakemberek is megbizonyosodjanak, a tapasztalt Technimax.hu munkatársak először megtisztítják a készüléket, ezt követően cserélik az esetlegesen meghibásodott vagy nem megfelelően működő alkatrészeket. Végezetül új operációs rendszer kerül a számítógépekre.

Előnyök

A Technimax.hu esetében biztosak lehetünk abban, hogy a használt készülékek tökéletesen működnek –  ezt egy legalább 13 hónapos garanciával is biztosítják. A felújított eszközök többféle konfigurációban érhetőek el, így céges és magán célra is egyaránt alkalmasak.

A webshopon keresztül házhozszállítással is kérhetjük a laptopokat, melyek az újonnan vett készülékekhez képest jelentős kedvezménnyel érhetőek el. Így egy új laptop árából akár a teljes családot felszerelhetjük a digitális oktatáshoz és a Home Office-hoz szükséges eszköz parkkal.

Ha pedig bizonytalanok lennénk abban, hogy pontosan melyik laptop lesz számunkra a legmegfelelőbb, a Technimax szakemberei emailben vagy akár telefonon is készséggel segítenek a választásban.