Fontos tanácsok egy 92 éves hölgytől minden nőnek! Ha sírhatnékod van, tartsd magad, szenvedj és haladj tovább!

Dona Maria Jilo egy 92 éves hölgy. Minden reggel 8-órára felöltözik, elkészíti a frizuráját, visszafogottan kisminkeli magát, pedig már nagyon gyengén lát. Nem sajnálja magára az időt, tudja melyek a fiatalság receptjei.

  1. Ne gondolj olyan számokra amelyek nem léteznek. Az életkorra, a súlyra és a magasságra gondolok, hagyd meg az orvosoknak, hogy ezekkel a dolgokkal foglalkozzanak.
  2. Csak a vidám emberekkel tartsd a kapcsolatot. A pesszimista emberek, akik nincsenek kibékülve a világgal, csak lehúznak téged.
  3. A tanulást ne hagyd abba! Tanulj a számítógépekről, a kertészkedésről, akármiről ami érdekel, ne hagyd, hogy az agyad ellustuljon.
  4. Minden apróságot értékelj, örülj mindennek aminek csak lehet!
  5. Kacagj minél többet, minél gyakrabban és minél hangosabban!
  6. Amikor sírni szeretnél: tartsd magad, szenvedj és haladj tovább! Az egyetlen aki melletted lesz egész életedben, az te magad vagy! Addig élj, amíg életben vagy!
  7. Vedd körül magad olyasmivel amit szeretsz. Legyen az a család, vagy állatok, a hobbid, virágok, bármi. A te otthonod a te menedéked, ne hagyd el.
  8. Vigyázz az egészségedre. Ha jól vagy, vigyázz magadra. Ha gyenge az egészséged, erősítsd fel. Ha nem tudsz magadtól felerősödni, keress szakorvost, kérj segítséget.
  9. Ne menj oda, ahol bűnösnek érzed magad. Menj bármerre is, de oda ne, ahol hibáztatás vár.
  10. Mond el a szeretteidnek, hogy mennyire szereted őket és minél több időt tölts velük.