Gyakorlatok súlyzóval a feszes és karcsú karok eléréséhez és a lötyögő effektustól is megszabadulsz!

Annak érdekében, hogy karizmaink feszessége megmaradjon, időről időre rendesen át kell azokat mozgatni. Sokan tartanak ezektől a gyakorlatoktól, mert azt gondolják, hogy ezzel túlságosan nőni fog a karizmaik mérete. Ez azonban nem igaz, nem kell attól tartani, hogy karunk elveszti nőies jellegét, azaz férfiassá válik. Már egy kisebb súlyzó is elég ahhoz, hogy ezt elkerüljük. Ezekkel a gyakorlatokkal azt érhetjük el, hogy karunknak szebb formája lesz és a bőr lógása is megszűnik.

Egy híres fitneszedző jóvoltából most te is megismerheted, hogyan állíthatod vissza karodon a bőr feszességét, rugalmasságát. Ez a gyakorlatsor ráadásul nem is tartozik a legnehezebbek közé, nem célja az, hogy az utolsó leheletig végezzük. Vegyük hát most kézbe a súlyzókat és tornáztassuk izmainkat kedvünkre! Nincs súlyzód? Ez sem baj! Vegyél két fél literes palackot, töltsed meg vízzel. Aki akar, talál megoldást, aki viszont nem…

Az edző ajánlása szerint hatféle gyakorlatot kell végrehajtani, melyek mind azt a célt szolgálják, hogy a karunk szebb legyen. Ezt a gyakorlatsort ráadásul minden nő elvégezheti. Háromszor végezzük el a gyakorlatsort, minden egyes gyakorlatot tízszer ismételjünk meg.

Gyakorlatok karizomra

  • Végezzünk körkörös mozdulatok az egész (kinyújtott) karral.
  • A törzs elől kiindulva emeljük nyújtott karral a súlyzókat vállmagasságba.
  • Bicepszgyakorlat.
  • Mellből nyomás állva.
  • Tricepszgyakorlat kinyújtott karral, hátra, álló helyzetben.
  • Karlendítés kétoldalt álló helyzetben.

Senki se született szép karokkal, ezért bizony meg kell dolgozni. Te is szeretnéd, hogy karjaid szép, kecsesek legyenek? Mentsd el azt a gyakorlatsort, és tornázz te is!