Szuper inspiráló stílusos konyhák – 23 csodás konyha ötlet!

A legtöbb nő számára a munkahelyi „első műszak” után következik az otthoni második, aminek a színhelye legtöbbször a konyha. Főzni a családnak: igazi öröm a sok fáradtság ellenére. Éppen ezért minden asszony, feleség álma, hogy tevékenységének végzésére egy kellemes környezetű, tágas, funkcionális szekrényekkel felszerelt hely szolgáljon, minden kéznél legyen, a hozzávalóktól az edényekig, és persze jól nézzen ki! Egy ilyen konyhában valóban öröm a főzés.

Ezért nagyon fontos a lakásfelújításkor a konyha megfelelő kialakítása, hiszen itt dolgozunk, itt pihenünk, a konyha a lakás és a család „központja”. Ketkes.com szerkesztősége most bemutat néhány igencsak szemet gyönyörködtető ötletet kis, illetve nagy konyhák felújításához. Mindenképpen ügyeljünk a munkakörnyezet harmonikus és funkcionális kialakítására és a színskálára. Ebből a válogatásból egészen biztosan találsz olyat, amire azt tudod mondani, az álmaid konyhája!

Modern formatervű konyhák

A kis alapterületű konyhákba jobban illenek a világos színek és a feltűnő, élénk részletek. Ami a nagy alapterületű konyhákat illeti, itt jobban szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, választhatunk akár vintage vagy provence stílust is.

A konyhai enteriőr nagyszerűen tükrözi a háziasszony ízlését. De nehéz azzal is vitatkozni, hogy a kellemes környezethez és különösen a funkcionalitáshoz ennyi nem elég, ehhez szükségesek a különböző konyhai felszerelések, apróságok is, melyek a konyhában eltöltött időt csökkenthetik, illetve könnyítik a mindennapi főzőcskét.

Amennyiben tetszett ez a kis összeállítás, érdemes megosztani a barátokkal, ismerősökkel is!