Hat gyakorlatos összetett torna a jó emésztésért. Feszes has pillanatok alatt!

Ezek a gyakorlatok segítenek megszabadulni a logó hastól és a deréktáji felesleges zsírrétegtől! Az ilyen elhízásos problémák nyilvánvaló oka az emésztési zavar. Ha helyre áll az emésztés, lapos lesz a has és a közérzet is kiváló. Meg fogsz lepődni az életerősségeden és frissességeden!

A 6 gyakorlatos összetett torna nem igényel sok időt és nagyon egészségesek az ilyen gyakorlatok: nem csak a külsőd lesz előnyös, de meg is véded a saját emésztési rendszeredet a megterheléstől.

Gyakorlatok az emésztőrendszer megfelelő működéséhez

1. Térdek a mellkashoz

Feküdj hanyatt és lazíts. Vegyél mély lélegzetet és térdeit húzd fel a mellkasodhoz és karjaiddal öleld át őket. Enyhén emeld meg a fenekedet és maradj, ebben a megfeszített helyzetben egy percig. Figyelj arra, hogy egyenletes maradjon a légzésed.

2. Felsőtest elfordítása

Ülj le a földre nyújtott lábakkal előre. Húzd fel a jobb térdedet, fordítsd el a felsőtested jobbra és a balkönyököddel tartsd meg ezt a testhelyzetet. Lassan fordulj tovább, ameddig tudsz és maradj ebben a pozícióban 30 másodpercig. Ismételd meg ezt a gyakorlatot a bal térd felhúzásával a másik irányba is.

3. Lassú térdhajlítás

Állj egyenesen vállszélességű terpeszbe. Emeld fel karjaidat és a fejed fölött tartsd őket egyenesen. Lassan hajlítsd be térdeidet, mintha egy székre szeretnél leülni. Maradj ebben a helyzetben egy percig, lassan lélegezz és figyelj arra, hogy a vállaid egyenesek maradjanak.

4. Támadóállás

Jobb lábaddal lépj egy nagyot előre, a bal lábad tartsd egyenesen amennyire csak tudod. A hátad mögött nyújtsd ki a kezeidet és enyhén dőlj hátra, Rövid ideig maradj ebben a helyzetben, majd ismételd meg a gyakorlatot bal lábbal is. Lábanként legalább ötször ismételd meg ezt a gyakorlatot. Ne kapkodj, lélegezz mélyeket, figyelj az egyensúly megtartására, minden rendben lesz!

5. Hídtartás

Feküdj hanyatt, húzd magad alá a térdeidet és figyelj arra, hogy talpaid a földet érintsék. Emeld meg a csípődet és az összekulcsolt, kinyújtott kezeid maradjanak a földön. Maradj ebben a helyzetben egy percig, ne felejts el mélyeket lélegezni.

6. Lábemelés

Feküdj le a földre, lábaidat emeld meg. Tartsd őket egyenesen, a hátadon és a kezeiden támaszkodj, tenyereid legyenek kifordítva. Tartsd meg ezt a helyzetet egy percig, figyelj a légzésedre.

Ezek az egyszerű gyakorlatok csodákat tesznek az emésztési rendszeredben! Az ételt könnyebben fogod megemészteni és elfelejtheted a puffadást és a telt has érzését. A hasizmok megerősödnek, a petyhüdt has eltűnik. Ez több mint elég ok ahhoz, hogy elkezd ezt a gyakorlatsort és ne hagyd abba!

Örvendeztess meg másokat is ezzel a nekik is hasznos és egészséges gyakorlatsorral.