Már én is vagyok olyan ügyes, mint egy sikeres tervező… Gyönyörű ötletek ajándékok becsomagolásához!

Ajándék becsomagolása – ez igazi művészet! Bárhol találkozhatunk egy olyan kis üzlettel, ahol virtuóz módon csomagolnak be színes csomagolóanyagokba minden fajta dobozokat. Miért is ne próbálnánk meg magunk a művészi szintű csomagolást? Hisz akkor a saját magad által becsomagolt ajándék értéke szinte megduplázódik. Ugyanakkor ez kiváló lehetőség arra, hogy kibontakoztasd fantáziádat!

A Ketkes.com szerkesztősége összegyűjtött 10 kiváló ötletet azoknak, akik szeretik megörvendeztetni szeretteiket eredeti és szívből adott ajándékokkal.

Saját kezűleg becsomagolt ajándékok

1. Első ötlet a tavaszi csomagoláshoz – ez, természetesen, virágok! Felhasználhatunk friss bimbós virágokat és ágakat, de lehetőség van saját kezűleg papírvirágokat készíteni.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

Kétség kívül az ilyen csomagolás ámultba ejt és örömet okoz. Természetesen, hiszen ez kézzel készült és lélekből eredt!

2. A gyönyörű orchidea bármely csomagolást feldobja. Egyszerűen csak ki kell nyomtatni a sablont, kivágni az elemeket és elkészíteni a virágot. Fantasztikus!

3. Példa arra, hogy hogyan készíthetünk csillogó ajándékcsomagolást! Csak hajlakkra és megfelelő színű csillámporra lesz szükséged. Fújd be lakkal a dobozt, szórd be csillámporral, majd fújd be ismételten lakkal. Voalá, a csillogó csomagolás elkészült!

A lakk helyet, kétoldalú ragasztószalagot is használhatunk. Ebben az esetben bármilyen formájú díszítő elemet készíthetünk.

4. Hogyan állsz az aranyos mintás textilek csomagoláshoz való felhasználásához?

5. Nagyon eredetien néznek ki a tollak a csomagoláson. Mind természetes, mind saját kezűleg készített papír tollak is felhasználhatók. Nagyon könnyen elkészíthető, és lenyűgöző csomagolást kapunk!

6. Ah, ezek a lepkék egyszerűen csodálatosak!

7. Íme, egy fényképes vázlat, hogy készítsünk masni formájú csomagolást.

8. A kézzel festett szép kartondoboz senkinek sem lesz közömbös!

9. Egyébként, saját kezűleg határozottan egyszerű elkészíteni egy pompázatos és eredeti masnit. Nagyon hasznos fényképes vázlat!

10. Ezek a finom meggyfa virágszirmok megérintik romantikus és álmodozó egyének lelkét.

Biztosok vagyunk benne, hogy ezek a csodálatos ötletek arra ösztönöznek majd téged, hogy te is készíts szeretteidnek ilyen nem mindennapi színpompás csomagolást. Ne felejts el a hozzászólásokban saját sikereidről dicsekedni!