Már én is vagyok olyan ügyes, mint egy sikeres tervező… Gyönyörű ötletek ajándékok becsomagolásához!

Ajándék becsomagolása – ez igazi művészet! Bárhol találkozhatunk egy olyan kis üzlettel, ahol virtuóz módon csomagolnak be színes csomagolóanyagokba minden fajta dobozokat. Miért is ne próbálnánk meg magunk a művészi szintű csomagolást? Hisz akkor a saját magad által becsomagolt ajándék értéke szinte megduplázódik. Ugyanakkor ez kiváló lehetőség arra, hogy kibontakoztasd fantáziádat!

A Ketkes.com szerkesztősége összegyűjtött 10 kiváló ötletet azoknak, akik szeretik megörvendeztetni szeretteiket eredeti és szívből adott ajándékokkal.

Saját kezűleg becsomagolt ajándékok

1. Első ötlet a tavaszi csomagoláshoz – ez, természetesen, virágok! Felhasználhatunk friss bimbós virágokat és ágakat, de lehetőség van saját kezűleg papírvirágokat készíteni.

Kétség kívül az ilyen csomagolás ámultba ejt és örömet okoz. Természetesen, hiszen ez kézzel készült és lélekből eredt!

2. A gyönyörű orchidea bármely csomagolást feldobja. Egyszerűen csak ki kell nyomtatni a sablont, kivágni az elemeket és elkészíteni a virágot. Fantasztikus!

3. Példa arra, hogy hogyan készíthetünk csillogó ajándékcsomagolást! Csak hajlakkra és megfelelő színű csillámporra lesz szükséged. Fújd be lakkal a dobozt, szórd be csillámporral, majd fújd be ismételten lakkal. Voalá, a csillogó csomagolás elkészült!

A lakk helyet, kétoldalú ragasztószalagot is használhatunk. Ebben az esetben bármilyen formájú díszítő elemet készíthetünk.

4. Hogyan állsz az aranyos mintás textilek csomagoláshoz való felhasználásához?

5. Nagyon eredetien néznek ki a tollak a csomagoláson. Mind természetes, mind saját kezűleg készített papír tollak is felhasználhatók. Nagyon könnyen elkészíthető, és lenyűgöző csomagolást kapunk!

6. Ah, ezek a lepkék egyszerűen csodálatosak!

7. Íme, egy fényképes vázlat, hogy készítsünk masni formájú csomagolást.

8. A kézzel festett szép kartondoboz senkinek sem lesz közömbös!

9. Egyébként, saját kezűleg határozottan egyszerű elkészíteni egy pompázatos és eredeti masnit. Nagyon hasznos fényképes vázlat!

10. Ezek a finom meggyfa virágszirmok megérintik romantikus és álmodozó egyének lelkét.

Biztosok vagyunk benne, hogy ezek a csodálatos ötletek arra ösztönöznek majd téged, hogy te is készíts szeretteidnek ilyen nem mindennapi színpompás csomagolást. Ne felejts el a hozzászólásokban saját sikereidről dicsekedni!