Lassan két éve már, hogy a világ egyik legaranyosabb születésnapja került megrendezésre Brazíliában. Maria Pignaton Pontin és Paulina Pignaton Pandolfi századik születésnapjukat ünnepelték, zsúrjukra csak a szűk család volt hivatalos, azonban így sem voltak kevesen: Előbbi hölgynek 6 gyermeke, 19 unokája és 16 dédunokája van, míg ikertestvérének 5 gyermek, 12 unoka, és 7 dédunoka gratulálhatott.

Egy fiatal fotósnő egy helyi újságban olvasott a nővérek közelgő kerek születésnapjáról, és felajánlotta, hogy megajándékozza őket egy profi fotósorozattal. Maria és Paulina azonnal igent mondtak a lehetőségre, így egy héttel az ünnep előtt el is készültek a nem mindennapi fotók.

Camila Lima Fotografia

A fotós, Camila Lima azt mondta, szeret idős embereket úgy fotózni, hogy a képek inspirálóan hassanak a fiatalabbak számára is.

Dona Paulina e dona Maria S2

Dessa vez nós tivemos o privilégio de registrar algo muito raro de se ver, irmãs gemeas completando 100 anos de idade, isso mesmo, 100 aninhos hahaha pensem em irmãs lindas e grudadas!!! A coisa mais linda que voces verão hoje haha muito amor por essas duas dona Maria e dona Paulina S2 clique em HDFotos Camila Lima Fotografia Camila Lima

Közzétette: Happy Filmes Wedding – 2017. május 17., szerda

Elmondása szerint a munka két órán keresztül tartott, de a száz éves nővéreken a fáradtság legapróbb jele sem látszott.

Camila Lima Fotografia
Camila Lima Fotografia
Camila Lima Fotografia
Camila Lima Fotografia
Camila Lima Fotografia