Hogy újítsuk fel régi konyhabútorunkat?

Minden háziasszony arról álmodik, hogy mindig tökéletesen nézzen ki a konyhája. És ez nem csak a tiszta konyhafelületre vonatkozik. Természetesen a rend is nagyon fontos, de mindenki szép és rendezett konyhába szeretne belépni. Természetesen ezt nem mindig engedhetjük meg magunknak, mert az anyagi helyzetünk és a kívánságaink sokszor nincsenek összhangban, főleg akkor, amikor felújításról, vagy új bútor vásárlásáról van szó.

Szeretnénk Önöket megismertetni egy házaspár történetével, akik úgy döntöttek, hogy anélkül újítják fel a konyhájukat, hogy erre sok pénzt költenének. Ami sikerült is, a végeredmény egy igazi remekmű és igazán szemrevaló.

Az ötlet teljesen váratlanul jött a feleségnek, amikor a piacon vásárolt és megakadt a szeme a fotótapétákon. Rögtön vett tapétát, ragasztót, festéket, lakkot, ecsetet és hengert.

Először a bútorokat kívülről festették le. Ehhez egyszerű fekete festéket használtak.

A belső részekhez a nekik tetsző zöld színt használtak. A polcok döntésük alapján szintén feketék lettek.

A házaspár ezután a fotótapéta ragasztással folytatta a munkát.

Amikor minden megszáradt, 2 réteg lakkal vonták be.

És ilyen szépre sikerült!

Amikor az ismerősök bemennek a konyhába, mindig azonnal ledöbbennek.

Íme, még néhány sikeres példa a fotótapéta konyhai felhasználására:

Az ilyenfajta átalakítás megmutatja, hogy felújításhoz, vagy újra festéshez csak fantáziára és egy kis idő ráfordításra van szükség. Reméljük, hogy ez a cikk felkeltette az érdeklődésüket. Próbálja ki, Önnek is menni fog!

Kérjük, ossza meg ezt az érdekes információt a barátaival, biztosan nekik is tetszeni fog ez az ötlet.