Honnan tudhatod, hogy negatív energiák vannak a házban és, hogyan semlegesítheted őket egy pohár víz segítségével!

Ha rosszkedvűnek, idegesnek érzed magad és úgy érzed, hogy semmi sincs rendben, amikor több időt töltesz otthon, akkor valószínű, hogy negatív energiákkal van feltöltődve a házad. Minél előbb meg kell tisztítanod az otthonod!

Mit jelent a ház negatív energiája?

A negatív energiái szemmel nem láthatóak, de érezhetőek főleg az érzékeny személyek számára. A ház energiája sokszor olyan mint a tulajdonosé. Van ötleted, hogyan tudhatod meg, hogy a ház negatív energiát sugároz? Nagyon könnyen, de biztos vagyok benne, hogy eddig nem hallottál még erről a módszerről.

Meg kell állapítanod a helyet, ahol a legszomorúbbnak, feszültebbnek és idegesebbnek érzed magad.

Ha megtaláltad azt a helyet, akkor a következőkre lesz szükséged:

  • egy üveg, vagy kristálypohár
  • 150 ml víz
  • 50 ml fehér ecet
  • 1 teáskanál tengeri só

Öntsd a vizet a pohárba, majd tedd bele az ecetet és a sót is. Keverd el, hogy a só feloldódjon. Tedd a poharat arra a helyre, ahol a leginkább feszültnek érzed magad. Lehet az a háló, az ebédlő, vagy más helyiség.

Hagyd ott a poharat 24 órán át és vigyázz, hogy senki ne érjen hozzá.

Az idő folyamán figyeld a víz színét. Ha a színe nem változik, azt jelenti, hogy nincsenek negatív energiák a helyiségben, megpróbálhatod a lakás más pontján.

Ha a víz színe megváltozott, vagy zavaros az negatív energiákra utal.

Mit kell tenned ebben az esetben?

Ha a víz színe megváltozott, akkor a pohár tartalmát ki kell öntened és meg kell ismételned a módszert. A poharat újra hagyd ott 24 órán keresztül, majd öntsd ki a tartalmát.

Könnyen és gyorsan megszabadulhatsz a negatív energiáktól így. A lakásod teljesen megtisztíthatod így.