Hosszú ideje házasok vagyunk, felneveltünk 3 gyereket, azt gondoltam boldogok vagyunk, de tévedtem

20 éves koromban mentem férjhez, nagyon boldogok voltunk, három gyerekünk van, ma már felnőttek, mindegyik éli a saját életét.

Két hete vettem észre azt, hogy a férjemnek van valakije, ő 56 éves. Véletlenül tudtam meg mindezt, amikor a férjem a fürdőszobába ment. Folyton csörgött a telefonja, ezért le akartam halkítani, ekkor láttam egy üzenetet.

Nem tudtam türtőztetni magam, mindig a férjem mellett álltam, mindenben segítettem őt, vigyáztam rá amikor beteg volt. Kapott egy üzenetet, amely így szólt:

Köszönöm neked Drágám ezt a szép délutánt, te vagy a legjobb, várlak ma. Mondd azt a feleségednek, hogy bent kell maradnod a munkahelyeden, vagy inkább válj el tőle, hiszen megígérted.

Nagyon fájdalmas amikor ilyen dolgokra jön rá valaki. A férjem kijött a fürdőszobából, meglátta, hogy a telefonja a kezemben van, én pedig nem tudtam abbahagyni a sírást.

Ő felöltözött, és elment otthonról. Úgy éreztem, hogy ez a vég. Másnap hazajött, majd mintha mi sem történt volna megkérdezte, hogy mit készítettem vacsorára.

Két hete nem beszélek vele, meg sem próbált bocsánatot kérni tőlem, minden nap ismétlődik ugyanaz, elmegy dolgozni, de azt nem tudtom, utána hol van. Átköltöztem a másik szobába, meg se kérdezte, miért. Nem is tudom, hogy viselkedhet így, vajon ezt érdemlem tőle?