A húgom különleges karácsonyi dekorációkat készített és csak néhány kartonpapírra volt szüksége hozzá!

A húgoméknál voltam és nagyon meglepődtem, amikor megláttam milyen csodás dolgokat készít. Egy fehér kartonpapír volt előtte az asztalon meg egy kinyomtatott sablon. Nem is gondoltam volna, hogy ebből ilyen különleges dekorációt lehet készíteni!

Ha kreatív vagy és szeretnél különleges karácsonyi dekorációkat készíteni, csak fehér kartonpappírra, egy sablonra, ceruzára és ollóra lesz szükséged.

Keress egy karácsonyi képet, amit sablonként használhatsz. Nyomtasd ki, vagy ha jó a kézügyességed rajzold le, tetszés szerinti méretben egy fehér kartonpappírra, vágd ki és hajtogasd össze. Elhelyezheted az ablakpárkányon, vagy akár a nappaliban is, csak néhány karácsonyfadísz kell mellé, hogy még ünnepibb legyen.

A következő dekoráció nagyon könnyen elkészíthető, vágj ki több épületet és csillagokat, hajtogass apró fenyőfákat. Állítsd a dekorációt az ablakhoz, vagy egy szabad bútorfelületre és fújd körül műhóval. Már kész is az ünnepi dekoráció.

A fényekkel is játszhatsz, használhatsz karácsonyi izzókat.

Vedd elő, amire szükséged lesz és már kezdődhet is a munka.

Rajzolj és vágd körül.

A karton alsó részét hajtsd be, hogy talpa legyen, így meg fog állni az ablakban, vagy a szekrényen.

A különleges dekorációk tetszés szerint variálhatóak, csak egy kis fantáziára van szükséges ahhoz, hogy csodálatos legyen a lakás!

Néhány sablont is mutatunk, ha nincs ötleted, kezdetnek elkészítheted ezeket:

Csodálatos és nagyon egyszerű, a világítás teszi oly különlegessé!

Manapság az idő nagyon gyorsan telik, rengeteg dolgunk van és sokszor alig tudjuk, hol áll a fejünk. Ha mi szeretnénk elkészíteni a karácsonyi dekorációt, időben el kell kezdenünk, hogy minden tökéletes legyen. A gyermekek is segíthetnek, biztosan örömmel alkotnának ők is kreatív dolgokat!