Jó hírek érkeztek Sas Józsefről, javul a humorista állapota

Fotó: wikimedia.org/ Takkk

Hosszú hónapok óta tart Sas József lábadozása. A komikus Thaiföldön kapott kétoldali agyvérzést, hazaszállítását követően hónapokat töltött kórházban.

Egy ideje már otthon pihenhet, a legfontosabb cél, hogy fizikailag rendbe jöjjön, az orvos szerint ugyanis elméje szerencsére nem szenvedett károsodást.

Sas József üzente:

Sas József először állt kamera elé

Betegsége óta először állt kamerák elé Sas József, akit otthonában látogatott meg a BEST. A népszerű humorista március óta volt kórházban kétoldali agyvérzés miatt.

Közzétette: BEST Magazin – 2019. július 30., kedd

Sas felesége, Zsuzsa asszony jó hírekkel szolgált az aggódó rajongóknak, ugyanis jelentős javulás állt be a Sas Kabaré névadójának állapotában.

„Józsi rehabilitációja rendben halad. Én a nap 24 órájában mellette vagyok, de egy szakápoló is vigyáz rá, és természetesen a gyógytorna sem marad el. Nehéz helyzetben vagyunk, de minden tőlünk telhetőt megteszünk, szerencsére van segítségem nekem is. A kórházi kezelésre sem panaszkodhattunk, kiváló ellátásban volt része Józsinak, de itthon érzi magát igazán jól. Örömmel mondhatom, hogy sokkal jobban van a pár hónappal ezelőtti állapothoz képest! Jó étvágya van, sok gyümölcsöt fogyaszt. Szellemileg rendkívül friss, énekel, verseket szaval, jókat beszélget a látogatóival, a fizikai felépüléséről pedig szakemberek gondoskodnak”

– mesélte Zsuzsa asszony.