Káprázatos ötletek, hogyan alakítsd át a megunt függönyöd a lakás legszebb ékévé!

A függönyökön lévő díszítőszalagok nagyon fontos kiegészítők, megváltoztatják a lakás hangulatát, ezért ma szeretnénk bemutatni nektek néhány különleges ötletet a függönyök újradekorálásához.

Néhány egyszerű kiegészítő megváltoztathatja az adott helyiség hangulatát. Nincs szükségünk nagy pénzösszegre ahhoz, hogy megújítsuk egy szoba hangulatát csak néhány egyszerű apró kiegészítőt kell beszereznünk.

A függönyön lévő díszítőszalagot egy modernebb darabra cserélhetjük, ez elegánsabb hatást kelt. Általában azokat a modelleket szeretjük, amelyek a tavaszra és a napsütésre emlékeztetnek.

Vásárolhatunk olyan díszítőszalagokat amelyek textilből  készültek amilyet az alábbi képeken láthattok. Az extravagáns kiegészítők teszik egyedivé az otthonunkat.

Van egy maréknyi diód és mazsolád? Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Finom puha süteményt készíthetsz belőle

Ha a rózsaszín – fekete, fehér – fekete, sárga – sötétbarna színkombinációt választjuk, akkor lenyűgöző hatást érünk el. Ezeket a merész kiegészítőket csak egyszerű függönyökkel párosítsuk azért. Azokra a függönyökre amelyek színes mintával vannak díszítve, ne tegyünk színes kiegészítőt, mert túlságosan giccses lesz.

Ha szeretnénk saját kezűleg elkészíteni a függöny dekorációját, akkor használhatunk vásznat erre a célra. A vászon egy sokoldalú anyag, amelyből több féle modell is elkészíthető.