Káprázatos ötletek, hogyan alakítsd át a megunt függönyöd a lakás legszebb ékévé!

A függönyökön lévő díszítőszalagok nagyon fontos kiegészítők, megváltoztatják a lakás hangulatát, ezért ma szeretnénk bemutatni nektek néhány különleges ötletet a függönyök újradekorálásához.

Néhány egyszerű kiegészítő megváltoztathatja az adott helyiség hangulatát. Nincs szükségünk nagy pénzösszegre ahhoz, hogy megújítsuk egy szoba hangulatát csak néhány egyszerű apró kiegészítőt kell beszereznünk.

A függönyön lévő díszítőszalagot egy modernebb darabra cserélhetjük, ez elegánsabb hatást kelt. Általában azokat a modelleket szeretjük, amelyek a tavaszra és a napsütésre emlékeztetnek.

Vásárolhatunk olyan díszítőszalagokat amelyek textilből  készültek amilyet az alábbi képeken láthattok. Az extravagáns kiegészítők teszik egyedivé az otthonunkat.

Ha a rózsaszín – fekete, fehér – fekete, sárga – sötétbarna színkombinációt választjuk, akkor lenyűgöző hatást érünk el. Ezeket a merész kiegészítőket csak egyszerű függönyökkel párosítsuk azért. Azokra a függönyökre amelyek színes mintával vannak díszítve, ne tegyünk színes kiegészítőt, mert túlságosan giccses lesz.

Ha szeretnénk saját kezűleg elkészíteni a függöny dekorációját, akkor használhatunk vásznat erre a célra. A vászon egy sokoldalú anyag, amelyből több féle modell is elkészíthető.