Kedves Lányok! Tanácsolom, hogy néha nézzetek magatok és a szoknyátok után a mozgólépcsőn (és bárhol), mert a beteg aberrált állatok köztünk élnek!

Fotó (illusztráció): Aallsingaporestuff

A Pesten Hallottam facebook csoportban osztotta meg Adrienn olvasó a következő posztot, ami egy felhívás mindenki számára.

Kedves Lányok!

Tanácsolom, hogy néha nézzetek magatok és a szoknyátok után a mozgólépcsőn (és bárhol), mert a beteg aberrált állatok köztünk élnek!

Éppen a Keleti pályaudvar 4-es metrónál lévő felfelé menő mozgólépcsőjén álldogáltam, mikor a mellettem szintén felfelé tartó mozgólépcsőn úgy 2-3 méterrel előrébb álló lányra és a mögötte álló, férfinek nem nevezhető valamire tévedt a tekintetem, mivel fényt láttam megcsillanni. Hát emberünk épp bekapcsolta a vakut a kameráján, hogy biztosan tökéletes minőségű, jól látható fotót készíthessen, majd szerencsétlen lány szoknyája alá tolta a telefonját. A kép elkészült, sajnos még olyan messziről is tökéletesen láttam, azt is, hogy mennyire örül és gyönyörködik a “jól sikerült” fotóban. Mire felértem a másik lépcsőn mindketten eltűntek, pedig szegény lánynak elmondtam volna, hogy sajnos manapság már nem vehetünk fel 27 fokban csak úgy egy szoknyát, nekünk kell vigyázni, körültekintőbbnek lenni, mert nyilván azért, hogy ilyenek megtörténnek is mi vagyunk a hibásak…. A másiknak meg nem kívánok semmi rosszat, hisz bőven elég és mérhetetlenül szánalmas, hogy csak ennyi öröm jut neki az életben!

Van egy maréknyi diód és mazsolád? Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Finom puha süteményt készíthetsz belőle