Ma már kávé webáruházból is rendelhetünk otthonra minőségi kávét

kávé webáruház

Világszínvonalú prémium kávéval még a házi karanténban is élvezetesebb lesz a reggeli ébredés, de a jelenlegi világhelyzetben már nem élvezhetjük a barátságos baristák által készített friss pörkölésű kedvenc kávénkat a helyi kávézókban.

Helyette az otthonunkban kell elővarázsolnunk azt a zamatos ízvilágot, amellyel az elmúlt években kényeztettek minket a kis kávézók.

Szerencsére nem kell lemondanunk karantén idején sem a kedvenc díjnyertes kávénkról, hiszen az Ebenica kávé shop segítségével világszintű elismerésekkel rendelkező finom kávék közül tudunk válogatni.

A kis szlovák vállalkozás Európa 10 legjobb eszpresszó kávéja egyikét gyártja, mely nagy szó, pláne, hogy egy kisvállalkozásról beszélünk, amely az alapítók elhivatottsága és kitartása miatt mára világszínvonalú és elismert kávékészítővé fejlődött fel az elmúlt 11 év során.

Miért különleges az Ebenica kávépörkölő?

Az Ebenica kávé pörkölő szíve maga a pörkölőgép, amely segítségével nemcsak könnyebb a kávészemek pörkölése, de így állandó prémium minőséget tud biztosítani a kávézó csapata a kávérajongók számára.

A pörkölő határozza meg a kávé receptjét is, így nagy odafigyelést igényel az, hogy mennyi ideig pörkölik a kávészemeket, mekkora nyomást használnak az elkészítés során, illetve milyen a szemek vagy a levegő hőmérséklete a dobban.

Miért az Ebenica kávé shopból rendeljünk?

Csak gondosan válogatott kávészemekből készül az összes zamatos kávé.

A friss pörkölésű kávénak szinte lehetetlen ellenállni, melytől igazán gazdag ízvilága lesz az összes tőlük rendelhető kávénak.

Világszintű elismerésekkel büszkélkedhetnek egyes kávé típusok, hiszen a Great Taste 2020 versenyen az Intensivo, a Guatemala Acatenango, az El Salvador La Joya és a Duetto is mind a díjazott kávék között szerepelt.

Az expressz kézbesítés miatt szerencsére siet a csomagolással és a szállítással is a kis kávézó csapata. Így 48 órán belül, maximum 5 napon belül megkapjuk a várva várt minőségi, finom kávét.