Mindegy, hogy honnan származnak az elektronikai alkatrészek?

elektronikai alkatrészek

Nem, egy cseppet sem, ezt azért már itt, a legelején leszögezhetjük. Függetlenül attól, hogy konkrétan milyen termékről beszélünk, a forrás épp úgy nem mellékes, mint mondjuk a bekerülés költségének mértéke. Manapság jóformán úgy tűnik, elérhetetlen az ideális ár-érték arány megtalálása, ám ez csak a látszat. Még mindig létezik olyan megbízható alap, amire érdemes támaszkodni, és ahol a vásárlások is teljes biztonsággal lerendezhetőek!

Min érdemes spórolni?

Aktuálisan ez egy égető kérdés, ami még az alkatrészek beszerzését is jelentős mértékben, érzékenyen érinti. Vajon hol van az a pont, ahol érdemes takarékoskodásban gondolkodni és mikortól felesleges ebbe az irányba elindulni? Nos, amíg a minőség, mint célkitűzés prioritást élvez, addig a gazdaságosság, mint szintén lényeges elem, egészen más megvilágításba kerül. Az ugyanis magától értetődik, hogy vannak olyan dolgok, amiken nem jó ötlet spórolni, mert a későbbiekben ebből az egy nem túlságosan előnyös döntésből megannyi hátrány születhet.

Nem véletlen, hogy a https://www.tme.eu/hu/ oldalán is alapvető a nagybetűs, prémium jelzővel ellátott minőség, minden egyes elektronikai alkatrész esetén. Ugyanakkor, mivel pontosan tudjuk, mennyire nehéz most a vállalkozások számára, ezért az árképzés külön figyelmet igényel. A fent már megemlített ideális ár-érték arány mérlege jelen esetben abszolút kiegyenlített, sőt. Ha nagyon őszinték akarunk lenni, akkor inkább az értékek felé billen a mérleg nyelve, ahogy arról vevőink ezrei tanúskodhatnak.

Amiben jó lehetőséget látunk a takarékoskodásra az a környezetvédelmi célok szem előtt tartása. Ez első lépésben soknak, sőt egyes esetekben megvalósíthatatlannak tűnhet, ám ez csupán az első reakció. Valójában kis, apró lépésekben mindenki tehet azért, hogy a globális méretű ökológiai lábnyom mérete csökkenjen, vagy legalább ne növekedjen tovább. Az alkatrészek beszerzése során nem egyszer adott a választás lehetősége, hogy melyik típus kerül a figyelem, a beszerzés célkeresztjébe? Ilyenkor abszolút előremutató, innovatív szemléletű taktika, ha a környezetbarát variáció lép elő befutóvá, még akkor is, ha adott pillanatban az jelent nagyobb anyagi terhet. Ugyanis a jövőben ez az egy elhatározás rengeteget jelenthet és adhat hozzá a globális természetvédelmi célok eléréséhez.

Felhalmozás helyett folyton frissülő készlet?

Természetesen akadnak olyan alkatrészek, amik fogyóeszközök, azaz érdemes belőlük betárazni. Viszont az is járható út, ha a tájékozódás, informálódás folyamatos, szakadatlan, azaz felhalmozás helyett inkább az újabb lehetőségek azok, amik teret kapnak. Elképzelhető, hogy ezek fényében is a raktározás az, ami a legjobb ötlet, ugyanakkor ezzel a nyitottsággal könnyedén meglovagolhatóak azok az újító irányzatok, felvetések, fejlesztések, amik olykor teljesen váratlanul bukkannak fel és formálják át nagymértékben a technológiai szférát és a hozzá kapcsolódó ipari területeket. Ilyen módon a naprakészség borítékolható, ami óriási előny, üzleti szempontból pedig nyereséges mentalitás!

TME Elektronikus alkatrészek

A TME egy családi vállalkozás, amelyet 1990-ben alapítottak Łódźban (Lengyelország). Egy kis üzletből fejlődött ki, amely elektronikus alkatrészeket kínált szervizelési és kisebb gyártási célokra. Két év múlva a TME elkészítette első katalógusát, és megkezdte az akkoriban innovatív, az alkatrészek postai úton történő értékesítését. A lengyel gazdaság és más közép- és kelet-európai országok gazdaságának fejlődésével párhuzamosan a TME új ügyfeleket szerzett és új termékcsoportokat vezetett be kínálatába. 1997-ben épült meg a vállalat jelenlegi székhelye. Ez egy modern logisztikai központot alkot egy raktárral, amelyet azóta már többször fejlesztettek. Az idő múlásával a TME bevezette az online vásárlást, és szolgáltatásainak színvonalát az ISO 9001:2009 és 14001:2005 szabványok is megerősítették. Jelenleg a Transfer Multisort Elektronik az elektronikus, elektromechanikus, ipari automata alkatrészek, valamint munkahelyi berendezések egyik legnagyobb forgalmazója Európában. A vállalat több mint 560 alkalmazottat foglalkoztat lengyelországi székhelyén és más országokban működő leányvállalatain.

A TME 133 országban több tucatnyi ezer vállalatot lát el, és naponta 3700 csomagot küld ki. Kínálatunk 190.000 terméke között a jelentős elektronikai alkatrészgyártók többsége által gyártott árukat találja.