Allergiával küzdesz? Egy antiallergén matrac lehet a megoldás!

antiallergén matrac
antiallergén matrac

Az allergiásoknak alaposan meg kell vizsgálniuk hálószobájuk környezetét, különösen akkor, ha otthon rosszabbodó tüneteket észlelnek. Míg a hálószobának elsősorban a kikapcsolódás és pihenés szentélyének kellene lennie, sajnos allergének forrása is lehet. Sok allergiás nem gondolja, hogy a matrac a tettes, pedig ideális hely lehet a poratkáknak, a háziállatok szőrének és penésznek is. Ezek az allergének gyakran okoznak orrdugulást, tüsszögést, könnyező szemeket, orrfolyást és akár köhögést is. Mutatjuk miért egy Zwoong antiallergén matrac lehet a megoldás!

Allergiás tünetek és az antiallergén matrac

Az allergiás tünetek megnehezítik az alvás bármely fázisát. Az allergiás tünetekből adódó általános kényelmetlenség álmatlansághoz vezethet, és az allergiás betegek általában nagyobb valószínűséggel küzdenek rendszertelen alvással.

Egy Zwoong antiallergén matrac csökkenti az allergének jelenlétét a hálószobában, segít az allergiás tünetek enyhítésében és jobb alvásminőséget biztosít. A matracvásárlás során több tényezőt is figyelembe kell venni. Az allergiás betegeknek szüksége van a tünetek enyhítésére és egy olyan matracra, amely elősegíti a pihenést és a gyógyulást. A jobb alvás jobb életminőséget jelent. A következő részben a fontos szempontokat ismertetjük, beleértve azt is, hogy mire érdemes figyelni egy antiallergén matracnál. Ne feledd, hogy az allergia különböző módon érinti az embereket, ezért az egyedi igényeket és preferenciákat is figyelembe kell venni!

A legegyszerűbb házi kenyér recept! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Finom puha és mindig jól sikerül

Erre figyeljünk egy antiallergén matrac vásárlásakor

A matracban felhasznált anyagok minősége nem csak az árukat befolyásolja. Meghatározzák a matrac élettartamát, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a matrac mennyire kényelmes és milyen alátámasztással rendelkezik. Átlagosan egy matrac élettartama hat-nyolc év, bár némelyik akár tíz évig is megfelelő tartást biztosít. Egy antiallergén matrac olyan anyagokból készül, valamint olyan technikával kezelik, amik enyhíteni fogják az allergiás tüneteket (például Zwoong matracok).

Zwoong antiallergén matrac és a Purotex technika

Sokan nem tudják, hogy az allergiás tünetek hátterében valójában nem is a por, hanem poratka áll. A kis élőlény mikroszkopikus méretű, levegőben keringő ürüléke az, ami a jellegzetes allergiás tüneteket kiváltja, ha belélegezzük vagy érintkezünk vele.

Antiallergén matrac vásárlásakor érdemes Purotex technikával kezelt matracot választani. A Zwoong kínálatában például nem kell külön szűrnünk erre a tulajdonságra, hiszen minden matracuk Purotex technikával készül. 

De mi is az a Purotex? Egy forradalmi, 100%-ban természetes technika, amely során a matrac- és párnahuzatok természetes probiotikumokat tartalmazó mikrokapszulákkal lesznek ellátva. A tested és az ágy közötti súrlódásnak köszönhetően a mikrokapszulák kinyílnak és elnyelik a levegőben lévő nedvességet. Ezáltal a probiotikumok szaporodni kezdenek és felveszik a harcot az allergénekkel. 

Egy antiallergén matrac tehát megoldhatja allergiával kapcsolatos problémáidat, így érdemes például beruházni egy Zwoong matracra! Nincs több házi poratka vagy más allergén, amely rontja alvás- és életminőséged!