Minél elviselhetetlenebb egy nő, annál sikeresebb!

Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy azt mondták neki, hogy kiállhatatlan, akkor minden ok meg van arra, hogy büszke legyen magára, sőt ezt bóknak tekintheti.

Ausztráliai kutatók véleménye szerint a rossz természetű, elviselhetetlen nők számtalan esetben a legintelligensebbek, jó a memóriájuk, kevesebbet ítélkeznek, nagyon motiváltak, mindig elérik azt amit akarnak.

Egy rossz természetű nő objektívebben látja az őt körülvevő világot, racionálisan hoz döntéseket.

Jos Forgas a tanulmány szerzője azt nyilatkozta, hogy azok a nők akik elviselhetetlenek, általában tudatosabban figyelnek arra, ami körülöttük történik. Nem csak a saját viselkedésüket, hanem a körülöttük lévő emberek viselkedését is vizsgálják.

Ezek a nők azokat a részleteket is észreveszik amiket mások nem. A nehéz természetű nők összehasonlítva más nőkkel sokkal többször elkeserednek, mert mindig az eredményre koncentrálnak, a legtöbben közülük sikerre vágynak.

A szentimentális és romantikus személyeknek több esélyük van arra, hogy elhibázzák a dolgokat, szemben egy erős nővel, mert az érzelmeik alapján döntenek és nem a racionális érveket nézik.

„Úgy tűnik, hogy a humor hozzájárul a kreativitáshoz, a rugalmassághoz és az együttműködéshez, míg a makacsság szelektív gondolkodást eredményez, arra kényszerítve az adott személyt, hogy nagyobb figyelmet fordítsanak a külső világra” írja Forgas.