Mínusz 20 kiló! Szvetlána Hodchenkovoj diétája. Miként sikerült ez neki…

Nagyon népszerű Szvetlána Hodchenkovoj diétája. Hiszen a színésznő néhány hónap leforgása alatt, majdnem húsz kiló súlyfeleslegtől szabadult meg!

„Az áld meg a nőt” című filmben a 18 éves Szvetlána Hodchenkovoj egy olyan orosz lányt alakított, akinek legalább 10 kg súlyfeleslege volt, ami nem felel meg napjaink szépségideáljának. A nézők nagyon meglepődtek, amikor nem sokkal ezután Hodchenkovoj egy karcsú balerinaként tűnt fel a képernyőn.

Hodchenkovoj napjaink egyik legjobban foglalkoztatott színésznője és új szerepében elkápráztatja a nézőket tehetségével és a megjelenésével. Sokan meg vannak győződve arról, hogy a tökéletes alakja segítette ahhoz, hogy eljusson Hollywoodba. Hogyan sikerült lefogynia és ezt megtartania?

Hogy fogyjunk 20 kg-ot?

A Ketkes.com szerkesztősége megismerteti Önt Szvetlána Hodchenkovoj diétájának az alapszabályaival. Egy ilyen eredményért érdemes küzdeni!

A diéta 3 szabálya

1. Napi többszöri étkezés. Szvetlána  napi 5-6 alkalommal kis adag ételeket fogyasztott.

2. A színésznő teljesen kizárta a magas kalóriatartalmú ételeket az étrendjéből, főleg a pékárukat, a krumplit, tésztákat és édességeket.

3. Ezt még egészítsd ki fizikai terheléssel. Az egyik interjújában Szvetlána elmesélte, hogy amikor a balerina szerepére készült, napi 3 órát gyakorolt a táncteremben.

Gyakorlatilag ki kell zárni a szénhidrátot, a cukrot, a füstölt és a zsíros és természetesen a magas kalória tartalmú ételeket. Az étrendnek főleg halból, szárnyasból, zöldségből, gyümölcsből és tejtermékből kell állnia. Ez az étrend sokáig fenntartható egészségkárosodás nélkül és nem lesz éhségérzetünk.

Mit ehetünk

1. Zöldséget bármilyen formában. Nyersen, főzve, sütve, grillezve, ez csak attól függ, hogy mit szeretsz jobban!

2. Sok gyümölcsöt

3. Csökkentett zsírtartalmú tejtermékeket: kefirt, joghurtot, túrót.

4. Tojást, főleg reggelire.

5. Fehérje bevitelnek: pulyka, csirke, marha és borjúhúst.

6. Nem zsíros halat sütve, vagy párolva.

7. Sok folyadékot: vizet, teát cukor nélkül, frissen facsart gyümölcslevet.

8. Egészséges nassolni valók, diófélék, szárított gyümölcsök és az étcsokoládé. Csokiból maximum 20 gramm naponta.

9. Fekete kenyér, kétszersült.

A kerülendő ételek

1. Fehér kenyér és egyéb pékárukat

2. Minden sült és füstölt terméket

3. Félkész ételeket

4. Alkoholt

A szerkesztőség tanácsa

A színésznő diétájának a fő eleme az állandó, teljes értékű reggelije.

Ahhoz, hogy egész nap ne legyen éhségérzetünk, és hogy ne együk túl magunkat, ajánlott  a bőséges reggeli. A bőséges reggeli egész napra ellát energiával.

Természetesen bármilyen diéta megkezdésekor érdemes orvos tanácsát is kikérni.

A diéta szakértők is elismerik Szvetlána Hodchenkovoj kiegyensúlyozott diétáját, ezért nem csak alkalomszerűen, hanem folyamatosan is alkalmazható, a kalóriabevitel enyhén növelhető, ha már nem szeretne tovább fogyni.

Ha megtetszett Szvetlána Hodchenkovoj példája, meséld el ezt a barátaidnak is!