Mit kezdjünk, ha a macskánk szétszedte a kanapét? Nem lehetetlen küldetés a megjavítása!

A puha kanapé vagy a fotel épp olyan kényes mint a ruháink, ha a háziállatunk végig karmolja vagy kiszakítja, az nagyon csúnya tud lenni. Számtalan esetben a dédelgetett cicánk okozza a legnagyobb kárt, pillanatok alatt tönkreteszi a kanapé huzatát. Ilyen esetben a legjobb megoldásnak a foltozás tűnik, de az igazság az, hogy senki sem szereti az ilyesmit.

Ma adunk néhány tippet, hogyan tehetitek különlegessé a kanapét, hogy a lyukaknak nyomuk se legyen!

1. Legelőször vágjuk le az összes kiálló cérnaszálat és varrjuk össze a lyukat. Mikor összevarrtuk a lyukat, varrjunk rá horgolt csipketerítőt, ha lehet a színe is összhangban legyen a kanapé huzatával.

2 Egy másik hasonló megoldás

3. Válasszunk olyan dekoratív dolgokat, amelyek teljesen takarják a problémás felületet

4. Itt a következő megoldás. Ezen a kanapén csak egy kisebb sérülés van, műbőrrel borították be, így nagyon stílusos hatást kelt.

5. Itt pedig egy könnyen kivitelezhető megoldás látható, amihez bármilyen anyagot felhasználhatunk

6. Ötletes és nagyon különleges

7. Egy különleges ötlet a kanapé foltozásához

8. Ez a fotó még a bútorgyártókat is inspirálhatja, annyira egyedi

9. Az öntapadós mozaik első látásra nem a legmegfelelőbb módszer, de egy idő eltelte után kiderül, hogy nagyon jól elhelyezkedik a kanapé huzatján és ráadásul még jól is néz ki.

Nehéz megmondani, hogy melyik a legjobb módszer, ezt mindenki döntse el saját belátása szerint. Bármelyik módszert is választjátok, a kanapétok különleges hangulatú lesz.