Napi 3 perc edzés és villámgyorsan lapos hasad lesz!

Mindenki lapos hasra vágyik, ahogyan beköszönt a jó idő, senki sem szeretné a pocakját mutogatni napozás közben. Úgy tűnik, az idő nem a mi oldalunkon áll, hiszen lassan itt a napozó szezon, így olyan gyakorlatokra van szükségünk, amelyekkel gyorsan elérhetjük a kívánt hatást. Most olyan gyakorlatokat mutatunk, amelyeket napi 3 perc alatt elvégezhetsz, a hasad pedig már néhány hét alatt laposabb lesz!

Ha nem vagy hozzászokva a mozgáshoz, az első napokban végezz bemelegítést, mielőtt nekilátsz a feladatoknak.

1. Fekvőtámasz pozícióban helyezkedj el a földön, a lábaid legyenek kisebb terpeszben, a kezeidet kulcsold össze, az alkarodon támaszkodj. Emeled fel a csípőd, amennyire csak tudod és zár össze a lábaidat, majd újra nyisd szét. Ereszkedj vissza fekvőtámasz pozícióba, majd újra emeld fel a csípőd, amennyire csak tudod. Fél percen keresztül végezd a gyakorlatot, ne tarts közben pihenőt.

2. Feküdj a hátadra, a lábaid nyújtott pózban, enyhe terpeszben legyenek, a kezeidet tedd a fejed alá. Emelkedj fel, mintha felülést végeznél, közben a térdeidet is húzd fel. A térdeid érjenek a hasadhoz, a gyakorlatot fél percen keresztül ismételd, pihenés nélkül.

3. Feküdj a földre, a lábaid legyenek egyenesek, enyhén nyitottak. A karjaidat nyújtsd ki, a tenyereid érjenek a padlóhoz. A kezeidre támaszkodva emelkedj fel, amennyire csak tudsz, amíg érzed, hogy feszül a hasizmod. Majd lassan feküdj vissza az eredeti pózba és ismételd a gyakorlatot fél percen keresztül.

4. Ereszkedj térdre, a karjaid legyenek egyenesek, a tenyereiden támaszkodj. A hátad legyen egyenes, a kezeiden támaszkodva, a térdeidet enyhén emeld meg és mozdulj jobb oldalra, majd bal oldalra. Közben tartsd magad a kezeiddel, a gyakorlatot fél percen keresztül végezd.

5. Feküdj a jobb oldaladra, a lábaid zárd össze és támaszkodj meg rajtuk. A jobb karoddal tartsd meg a tested és emelkedj fel. A bal lábad nyújtsd ki magad elé és fogd meg a bal kezeddel. A gyakorlatot ismételd fél percen keresztül, majd végezd el a másik oldalra is.