Napi egyetlen gyakorlat, 2 perc és egy hónap múlva lapos lesz a hasad!

Azt gondolnánk, hogy a rövid tornagyakorlatok nem olyan hatékonyak, azonban ez téves. Ma egy olyan gyakorlatot mutatunk, amit könnyen meg lehet tanulni és napi mindössze 2 percen át kell végezni ahhoz, hogy már egy hónap múlva laposabb legyen a hasad. Ezzel a gyakorlattal megszabadulhatsz a hasi zsírpárnától. Azonban a combok és a derék formálásában is segít.

Gyakorlat

Támaszkodj meg az alkarodon, nyújtsd ki a lábaidat és a lábujjaiddal is tartsd magad. A hátad legyen egyenes, ne görbüljön be. Vegyél egy mély levegőt és feszítsd meg a hasizmaidat, maradj ebben a pozícióban 20 másodpercig. Ne mozogj közben, lélegezz mélyeket.

Edzésterv

A hasizmaid néhány nap alatt jobban fogják bírni a terhelést, ezért növelheted a gyakorlat időtartamát. Ha rendszeresen elvégzed, a megadott edzésterv szerint, már egy hónap múlva érezhetően és láthatóan laposabb lesz a hasad.

1 – 2 nap: 20 másodpercig végezd a gyakorlatot

3 – 4 nap: 30 másodpercig végezd a gyakorlatot

5 nap: 40 másodpercig végezd a gyakorlatot

6 nap: pihenőnap

7 – 8 nap: 50 másodpercig végezd a gyakorlatot

9 – 10 nap: 70 másodpercig végezd a gyakorlatot

11 – 12 nap: 90 másodpercig végezd a gyakorlatot

13 – 14 nap: 110 másodpercig végezd a gyakorlatot

14 nap után már sokkal jobban bírod majd a terhelést, így a gyakorlat idejét kitolhatod, a cél, hogy 240 másodpercen keresztül, tehát 4 percen át bírd az adott pózban tartani a tested anélkül, hogy megmozdulnál.

A gyakorlat egyszerűen elvégezhető, csak arra kell figyelned, hogy a hasizmaid legyenek megfeszítve és ne mocorogj a gyakorlat közben. Az eredményt már néhány nap után érezni fogod.