Ne dobd ki a régi bútorokat, káprázatos dolgokat készíthetsz belőlük!

Ha van otthon néhány régi bútorod, ne dobd ki, rengeteg dolgot készíthetsz belőle! Amikor közeledik a gyermekünk születésnapja vagy csak egyszerűen szeretnénk őt meglepni egy különleges dologgal, akkor készíthetünk neki egy különleges ajándékot. Láttam már több helyen, hogy egyes kreatív szülők milyen dolgokká alakították át a régi bútorokat a gyerekeik számára.

Most pedig bemutatunk nektek néhány hasznos trükköt a régi bútorok felhasználásához és átalakításához.

Egy kreatív apuka bemutatja, hogyan lehet egy régi fából készült TV szekrényt átalakítani, nos lássuk.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

A régi TV szekrényből kivette az üvegpolcot és a helyére tett egy játék hűtőszekrényt. Így készített a gyermeke számára egy játékkonyhát, a kicsi legnagyobb örömére.

Ugyanakkor készíthetünk egy egészen más dolgot is a régi bútorból, csak használnunk kell a fantáziánkat.

A régi szekrényből egy ruhásszekrényt készítettek a gyerek számára, amelyben tágas hely van a ruhák tárolására.

Néhány régi bútor átalakítható játszósarokká, amelynek a kinézete is ámulatba ejtő. Ezek az egyszerű fából készült konyhai elemek egymás mellé vannak elhelyezve, a kicsik számára kialakított konyhában még egy mosogató és egy sütő is elfér.

 

Ha van egy olyan autógumitok amit már nem használtok, készíthettek egy trópusi homokozót a gyermeketek számára. Egy kevés homok és egy napernyő szükséges ahhoz, hogy a gyerek jól érezze magát a meleg nyári napokon, a saját kis játszóterén.

Egy régi éjjeliszekrény átalakítható formás tűzhellyé. Fessétek le világos színűre, szereljetek rá fogantyúkat, már csak egy függöny hiányzik és máris kész a játék tűzhely, amiben mesebeli sütiket lehet készíteni.

Az előszoba szekrényt átalakíthatjuk egy kis konyhává a gyerek számára. Ez a kis konyha még egy tűzhellyel is fel van szerelve.

Egy anyuka vásárolt egy régi típusú fából készült konyhaszekrényt és átalakította a kislánya számára. Ez a kis konyha a gyerekek számára drága dolognak tűnik, pedig semmi másra nem volt szükség csak festékre és néhány kiegészítőre.

Ne dobjátok ki a régi éjjeliszekrényt, alakítsátok át egy kisebb műhellyé a gyerek számára.

Egy régi TV szekrényt káprázatos babakonyhává alakítanak át.

Ez az apuka egy vásáron szúrta ki ezt a régi éjjeliszekrényt.

Íme láthattátok, hogy egy régi bútor új formát ölthet és hasznossá válhat egy kis kreativitással.