Nem akarok egyedül maradni öregkoromra, túl késő már új kapcsolatba kezdeni?

Vannak olyan nők akik idősebb korban egyedül vannak és boldogok, hiszen nem élnek együtt egy olyan férfivel aki mindig a rossz egészségi állapotára panaszkodik, azt csinálnak amit akarnak. Egyes nők azonban egy idő után úgy érzik, hogy szükségük van egy kapcsolatra egy olyan férfivel aki szereti őket.

„12 éve özvegy vagyok, az egyedüllét egy ideig jó volt nekem, nyugodtabbnak éreztem magam, de most ennyi év után úgy érzem, szükségem van valakire.

A velem egykorú férfiak nem igazán érdekelnek mert már nem érdekesek a számomra, egy nálam fiatalabb férfit pedig szégyellnék. Tulajdonképpen ezt az egész kapcsolat iránti vágyamat szégyellem is. „

Új kapcsolat időskorban

Azt szeretnéd, hogy fontos legyél valaki számára, hogy tudj törődni valakivel és, hogy szeretve legyél. Miért gondolod azt, hogy ha egy fiatalabb férfival van kapcsolatod azt szégyellni kell?

A változást ti ketten tudjátok megoldani. Ha törődsz magaddal akkor boldog leszel, mert fiatalabb férfiak fognak szemet vetni rád, te pedig ki fogod tudni választani közülük azt a személyt aki a legmegfelelőbb a számodra. Ez a dolog azonban egy kissé komplikált mert vannak olyan emberek akik azt mondják, hogy 60, 70 éves korban szokatlan dolog egy kapcsolat.

Nekem az a véleményem, hogy egy nő mindig tud vonzó lenni kortól függetlenül. Mindenki vágyhat egy kapcsolatra még akkor is, ha idősebb korban van és ezt senkinek sem áll jogában kritizálni.

A modern világ már másképp látja a nőket, ma már különböző tevékenységeket végezhet egy nő. Régebben egy 50 éves nő, öregnek számított míg ma egy 60 éves nagymama is férjhez mehet újra és új életet kezdhet. Egy idősebb korban lévő hölgy is lehet boldog egy párkapcsolatban.