Segítsen kézre keríteni: Aki a grafikán látható férfit felismeri, jelentkezzen! Minden megosztás számít!

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság 01100/379/2019. bűnügyi számon nyomozást indított ismeretlen tettes ellen szexuális erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2019. február 15-én egy Budapest X., Bihari utcai lakásban szexuális erőszakot követett el.  

Az ismeretlen férfi 40 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, sportos testalkatú, kopasz, szeme zöldesbarna, arca borotvált. Fogazatából alul egy, valamint felül az első kettő hiányzik.  A bűncselekmény elkövetéskor szürke pulóvert, vajszínű kabátot, kék, kopott farmernadrágot és egy magasszárú, barna cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​