Szinkronizált előzetes érkezett az Új Mamma Mia 2. mozifilmhez!

Készülj, mert újra vár az ének, a tánc a nevetés és a szerelem!

10 évvel a Mamma Mia! után ismét a mesés görög sziget, Kalokairi felé vesszük az irányt. A film több mint 600 milliós bevételt hozott a készítőknek, ezért kérdés sem volt, hogy muszáj elkészíteni a folytatását. Jól megváratták vele a rajongókat, de most itt van végre a második rész, teljesen új, de továbbra is ABBA számokra alapozott zenékkel.

A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

címet viselő második rész az elsőnek egyrészt a folytatása, másrészt viszont az előzménye. A történet egyik szála a jövőben játszódik, mikor Sophie (Amanda Seyfried) már gyermeket vár, a másik szál pedig az 1970-es évekbe visz vissza, és azt meséli el, Sophie anyja, Donna (Meryl Streep) hogyan viselte a saját terhességét, amire fiatalon még nem volt felkészülve. A fiatal Donnát Lilly James alakítja a filmben, míg az eredeti történet többi meghatározó karakterének – Tanya, Rosie, Bill, Harry és Sam -, szintén megjelenik egy fiatalabb változata a múltban játszódó sztoriban.

A Mamma Miát el sem lehetne képzelni az eredeti színészek,

mint Colin Firth, Pierce Brosnan, Julie Walters, Christine Baranski és Stellan Skarsgard nélkül, és szerencsére nem is kell, mert a második részben is viszontláthatjuk őket. Feltűnik azonban több új szereplő is, mint Andy Garcia, Dominc Cooper, valamint Cher, aki a nagymama szerepben tündököl.

A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba július 19-től látható a magyar mozikban. A friss előzetest azonban szinkronizálva már most megnézheted!