Teszt: Válassz egy gyűrűt, és megtudhatod, milyen nő vagy!

Te melyik gyűrűt viselnéd? A választásod elárulja a jellemed titkait! Felfedi a karaktered titkait! Nekem teljesen igaznak bizonyult! És neked?

Egy egyszerű és érdekes tesztet javaslunk most elvégezni kedves olvasóinknak, mégpedig gyűrűkkel. Nézd csak meg, milyen szépek! Csak azt kell tenned, hogy kiválasztod, amelyik a legjobban tetszett, amelyik a legjobban mutatna a kezeden… Ezután olvasd el alább a hozzá tartozó magyarázatot, megtudhatsz új dolgokat a jellemedről! Ha két gyűrűt is kiválasztanál, az azt jelenti, hogy mindkét energia jelen van a testedben.

Az első gyűrű

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

Te egy királynő vagy, aki tisztában van a saját értékével! A királynő őszinte, mind önmagával szemben, mind más emberekkel. Néha ugyan egyesek szenvedhetnek a túlzott nyíltságodtól, őszinteségedtől, de a természetes varázsod ezt hamar elfeledteti.

Őszinte vagy és erős, és lenyűgözöl mindenkit, aki a közeledbe kerül. Ha szeretsz valakit, azt teljes szívedből teszed, valóban forrón szereted. Ellenben ha nem, akkor ezt nem fogod véka alá rejteni, valószínűleg az adott személy érezni fogja ezt a kommunikációtok első másodpercétől kezdve.

A második gyűrű

Te vagy az igazi ünnep! A lelked az örök szórakozásra, a pompára és ragyogásra vágyik. A ruháid extravagánsak, és az ékszereid fényesebbek, mint a nap. A „gőz kiengedésének” módja szerinted az, hogy ami a szíveden, az a szádon; azonnal és gondolkozás nélkül. A munka nálad nem áll az első helyen, de attól sem kell félj, hogy ebben az utolsó lennél.

A harmadik gyűrű

A szeretet! Szeretsz szeretni és a szeretettség érzése számodra egy teljesen hétköznapi, megszokott érzés. Általában ezzel az erős szeretettel vágsz bele mindenbe az életedben, ez az alapvető kiindulási pontod a férjeddel, munkáddal, és a kedvenc tevékenységeddel kapcsolatban. Ezenkívül imádsz utazni is. Az otthon kényelme számodra csak akkor elfogadható, ha azt megoszthatod az általad szeretettekkel is.

Nagyon szép vagy, amikor örülsz. Bájos mosolyod van, örömed mindig igaz. Ez az öröm kisugárzik belőled és eltölti mindazokat, akik körül vesznek téged.

Megbecsülsz minden napot, és szereted az élet kis, kellemes dolgait is, például a gyönyörű csészéket, a virágokat, a zenét. Mindezek nagyon fontosak a számodra.

A negyedik gyűrű

Te a vadász típus vagy. És mint minden vadász, tele vagy vad, pezsgő energiával, amely a megfelelő pillanatban kiáramlik belőled. Olyan szemeid vannak, amiket lehetetlen elfelejteni. Egy pillantásod képes azonnal behatolni bárki lelkébe.

A körülötted lévő emberek szívesen kommunikálnak veled. Te azonban nagyon válogatós vagy ezen a téren és csak keveseket engedsz valóban közel magadhoz. Ennek ellenére azok, akik közel állnak hozzád, teljesen a bizalmadat élvezik, ugyanakkor a hűtlenséget és az árulást soha senkinek sem bocsátod meg.

Az ötödik gyűrű

Ezt a bájos gyűrűt választottad? Szépséged fénylő, lelked meleg. Gyógyító hatásod van.

Ami a külsődet illeti, leggyakrabban egy egyszerű és vidám embernek ismernek, akinek széles ismerősi köre van, könnyű és kellemes beszélgetni veled. Sokan többször is észrevették azt, hogy a veled való kommunikáció után a hangulatuk jobbá vált, élni és teremteni akarnak. Meleg energiád van, amiből sokat odaadsz másoknak az életed során.

Nagyobb gondot kell fordítanod saját magadra, továbbá örülnöd kell magadnak. Ezután az életed egyszerűbbé és kellemesebbé válik. Ne hagyjad ki az élet által eléd tárt lehetőségeket, hiszen a szerencse az te oldaladon áll!

A hatodik gyűrű

Benned egyformán van jelen az értelem és az érzelem is. Te a lélek nője vagy. Rád nézve mindenkinek az jut eszébe, hogy a leginkább vonzó egy nőben a lelke.

Az életed minden pillanatának értéke van számodra, és mindent egy kicsit mélyebben és érzelemdúsabban élsz át, mint a többiek. Azonban senki más nem képes úgy megbirkózni a nehézségekkel, mint te. Ugyanakkor nagyon eredeti gondolkodásmódod, saját stílusod és képességed van arra, hogy keményen megvédjed az elveidet.