Válaszd ki a jeled, hogy megtudd, milyen fontos üzenetet tartogat számodra a sors!

Az alábbi képen hat különböző jel található, mindegyik mást szimbolizál, és más üzenetet hordoz.

Nézd meg őket alaposan, válaszd ki azt, amelyik a leginkább hat rád, és olvasd el, mit jelent döntésed!

Első jel:

Ha ezt választottad, minden bizonnyal legfőbb vágyad az, hogy találj valakit magad mellé, akire számíthatsz, támaszkodhatsz a nehezebb időkben. Kicsit egyedül érzed magad, falakat húztál magad köré, semmibe nem vonódsz be igazán. Eljött az ideje, hogy magadba nézz, és újra megtaláld önmagad. Ha továbbra is távolságot tartasz mindentől és mindenkitől, nagyon el fogsz szigetelődni. Azonban ha ismét megtalálod a benned lévő tüzet, a motivációt, és a játékosságot, akkor vissza fog térni a bátorságod és a küzdőszellemed is. Ismerkedj önmagaddal, tűzz ki célokat, és próbáld meg elengedni a múlt fájdalmait. Az önismeretre fordított időd és energiád kamatostul megtérül majd, később hálás leszel érte önmagadnak.

Második jel:

Ez a jel azt üzeni, hogy fókuszálnod és döntened kell. Válaszút elé érkeztél az életedben, és ez nehezedre esik, ami természetes, hiszen minden döntésben van némi kockázat. Erősnek kell lenned, hogy el tudd határozni magad, de jelen pillanatban még Te sem tudod, mi lenne a jobb döntés. Próbálj meg kicsit eltávolodni a nagy kérdéstől, és figyeld az apróbb részleteket. Ne félj a megérzéseidtől sem, érdemes hallgatnod a belső hangodra. Egy ilyen horderejű elhatározásnál csak Te határozhatsz helyesen, ez most nem az a helyzet, amikor érdemes hallgatnod a környezeted tanácsaira, már csak azért sem, mert nem biztos, hogy mindenki neked akar jót közülük. Kövesd a saját elképzeléseid, ha így teszel, jó döntést fogsz hozni.

Harmadik jel:

Ha ezt a jelet választottad, az azt jelenti, hogy jobban kellene figyelned magadra. Ne nyomd el a vágyaid és az igényeid, mert ez hosszútávon megmérgez. A mindennapokban nem érzed jól magad, és lehet egy olyan párkapcsolat miatt, amiben szenvedsz, vagy egy olyan munkahelyi környezet miatt is, amiben nem tudsz kibontakozni. Nem igazán mersz elengedni dolgokat és kapcsolatokat, úgy vagy vele, még egy rossz társas kapcsolat is jobb, mint ha egyedül lennél. Pedig pont az segíthetne most rajtad, amitől félsz: egy kis magány. Lenne időd magadra, a lelked ápolgatására, új tervek szövögetésére. Ha pedig ez megtörténik, készen fogsz állni arra, hogy megtaláld azokat az embereket, akik méltók a szeretetedre és a figyelmedre.

Negyedik jel:

A rossz hír, hogy anyagi problémák jelentek meg az életedben, a jó hír viszont az, hogy rengeteget tehetsz azért, hogy ez a probléma megszűnjön. Tudatosabban kell kezelned a pénzt, meg kell találnod, mik azok a dolgok, amikre feleslegesen, vagy túl sokat költesz. A második lépés az, hogy céljaid eléréséhez gyarapodásra van szükséged. Ehhez sok figyelem és energia kell, úgyhogy érdemes lenne leszámolnod pár időrabló tevékenységgel és rossz szokással. Ésszerű pénzügyi döntésekkel, tervezéssel, és sok munkával meg fogod tudni teremteni azokat a körülményeket, amelyekre régóta vágysz.

Ötödik jel:

Ez a jel arra figyelmeztet, hogy ideje magadba nézned. Rengeteg dolgot nyomtál el magadban, sok érzés, fájdalom, és aggodalom van a szőnyeg alá söpörve. Eddig próbáltál tudomást sem venni ezekről, másokkal sem osztottad meg problémáid. Tudnod kell, hogy az érzések elnyomása rendkívül veszélyes dolog, előbb-utóbb ugyanis elkerülhetetlenül „robbanni” fognak, aminek súlyos következményei lehetnek. Minden nehézség megoldásának első lépése a tények elfogadása és az érzéseinkkel való szembenézés, ezt sajnos nem spórolhatod meg. Békélj meg magaddal, a múltaddal, és szeresd magad jobban! Megérdemled.

Hatodik jel:

Itt az ideje a szintlépésnek! Szorgalmadnak, küzdőképességednek, és a sok tanulásnak köszönhetően készen állsz arra, hogy a karrieredben előre lépj. Hálás lehetsz magadnak, hogy akkor sem adtad fel az álmaidat, amikor buktatókkal néztél szembe. Korábbi energiabefektetésed ráadásul nem csak a munkahelyeden, hanem a magánéletedben is pozitív változásokat eredményez majd. Ez az az időszak, amikor learathatod a babérokat. Sikerek várnak rád, és ezt csak magadnak köszönheted.