103 éves lett Kirk Douglas, felesége idén áprilisban lett 100 éves – fotók!

Fotó: instagram.com/michaelkirkdouglas/ és instagram.com/cameronmorrelldouglas/

December 9.-én ünnepli 103. (!) születésnapját a veterán színész, aki olyan legendás filmekben játszotta a főszerepet, mint „A nap szerelmese”, a „Spartacus”, vagy épp a „Némó kapitány”. Kirk Douglast az egyik utolsó élő hollywoodi legenda, hosszú pályafutása során több ízben is Oscar díjra jelölték, végül 1996-ban tiszteletbeli Oscart kapott filmes munkásságáért.

Az Iszur Danyielovics Gyemszkij néven született filmsztár a korához képest kiváló egészségi állapotban van. Bár 1996-ban stroke-ot kapott, aminek következtében egy ideig a beszéd is nehezére esett, ebből is sikerült felépülnie. Világsztárok sokaságát felvonultató családja igyekszik minél több időt vele tölteni, így természetesen a születésnapot is együtt ünneplik majd. Felesége pedig, Anne Douglas akit 65 évvel ezelőtt vett feleségül, idén áprilisban lett 100 éves!

Fia, Michael Douglas egy népszerű amerikai talkshowban azt mesélte, édesapja nem szeretne nagy felhajtást és hatalmas vendégsereget a születésnapján, csak egy finom vacsorára vágyik családi körben.

„Szinte könyörgött nekünk, hogy eszünkbe se jusson semmiféle grandiózus meglepetés. Csak annyit kért, vacsorázzon együtt a család.” – mondta Michael.

Kirk Douglas és Clint Eastwood

Two living legends! Kirk Douglas and Clint Eastwood.

Közzétette: I love western movies – 2019. november 20., szerda

Az alábbi fotó idén készült az agg színészről, reméljük, a család megoszt majd pár képet az idei születésnapról is!

Four generations of Douglas family love! #grateful

Közzétette: Michael Douglas – 2019. március 2., szombat