11 dolog amit minden apa meg kellene tanítson a fiának a házasságról!

Minden apa meg kellene tanítsa a fiának a most következő 11 dolgot a házasságról, akkor sokkal jobb lenne a mai fiatalok házasélete.

1. Fiam, ha te egy nőre pénzt költesz, de ő soha nem kérdezi meg, hogyan keresed a pénzt, csak kihasználja a te figyelmességed, akkor ne köss házasságot vele.

2. Fiam egy nő lehet jó feleség, egy másik lehet jó anya. Ha sikerül egy olyan nőt találnod aki neked és a gyerekeidnek is az anyja és összetartja a családot, akkor soha ne hagyd el őt.

3. Fiam amikor családfő leszel, akkor ne a gazdagság foglalkoztasson, hanem a feleséged mosolya. A pénz és a haverok nem tartanak örökké, a családod viszont örökké szeretni fog téged, ha odafigyelsz rájuk.

4. Fiam, ha azt akarod, hogy a házasságod hosszú ideig tartson akkor hagyd, hogy a feleséged kezelje a család anyagi dolgait, hidd el nem fogja a pénzt pazarolni, mert tudja, hogy mennyi mindenre szükség van egy háztartásban. Ha te fogod kezelni a pénzt akkor mindig lesznek hiányosságok.

5. Fiam soha se üsd meg a feleséged, mert az a fájdalom amit a teste akkor érezni fog nem hasonlítható össze a lelki fájdalmával. Egy sebzett feleséggel pedig az élet már nem lesz ugyanolyan.

6. Fiam ne hagyd, hogy magával sodorjon az élet, amikor sok pénzt fogsz keresni, mert a luxus és a gazdagság nem egy állandó állapot, a családi harmónia felér az összes pénzzel a világon.

7. Fiam amikor az édesanyádat kiabálva hÍvtam a tömbház udvaráról, azért csináltam mert nagyon hiányzott nekem. Dühből nem szabad egy nőre kiabálni!

8. Fiam jegyezd meg, ha úgy tűnik, hogy a feleséged megváltozott akkor figyelj jobban magadra és eszre fogod venni, hogy te sem vagy már az az ember aki voltál.

9. Fiam mielőtt megvettem volna ezt az autót, édesanyád és én biciklivel jártunk dolgozni. Ha a feleségeddel közösen dolgoztok az álmaitokért, soha ne hagyd el.

10. Fiam ne hasonlítsd a feleséged másik nőhöz. Hidd el neki is nehéz, türelmesnek lennie veled, de ő nem hasonlít téged más férfiakhoz.

11. Fiam ne felejts el vigyázni rám és az édesanyádra és ne felejtsd el ugyanezt megtanítani a gyerekeidnek azért, hogy idős korodban ne hagyjanak el.